Játékok társasjátékok,  Szexkellék

Érzékek birodalma szex társasjáték pároknak és bulikba

Az Intim Center szexshop center és kiskereskedelmi erotika üzlet szextársasjátékai közül az Érzékek Birodalma körültekintően kitalált játék pároknak.

Ha az ismertető után szeretnéd megvásárolni, akkor megrendelheted különféle szállítási lehetőségekkel, vagy megveheted személyesen a budapesti Intimcenter legjobb szexshop üzletünkben a Károly krt. 14. sz. alatt.
A szextársas felszereléséhez tartozik egy rakás kártya, forgatható mutatók, jegyzetfüzet, homokóra, szemkendő és masszázsolaj, na meg egy vibrátor cserélhető fejjel. Ha mindez nem lenne elég, van még itt egy csomó megjegyezendő ikon. A hangjegyre lépve például dalolni kell a partnerünknek.
Ajándékba alkalomra, karácsonyra, Valentin napra klasz a társasjáték! Röviden a játék lényege, hogy számos erotikus, ön- és társismereti feladat megoldása után kuponokat nyerhetünk, melyeket a következő hónapban lehet beválltani. Így a napokban még jár nekem egy „forró habfürdő és gyengéd beszappanozás”, meg egy „szenvedélyes játszadozás álarcban”. A doboz tartalma:
– 2 db játék bábu
– 1 db dobókocka
– 1 db homokóra
– 1 db szemtakaró
– 1 db játéktábla
– 2 db mutató
– 1 db jegyzetfüzet 2db ceruza
– 30 db „párbaj” kártya
– 30 db kupon
– 1 db vibrátor (AA elem nélkül)
– 1 db üveg masszázsolaj
– 1 db játékleírás
Erotikus kuponkártyákkal, melyekkel Te uralhatod az Érzékek Birodalmát! Jegyzetfüzet ceruzákkal, hogy biztosan ne feletkezzetek el semmiről, és hogy minden kéjes feladat maximálisan teljesítve legyen. Nagyon fontos, hogy az érzéki feladatok időben legyenek teljesítve, ezért nem maradhat el a homokóra sem. A vadító pillanatokat, pedig még meghitebbé és érzékibbé varázsolja a mámoros illatú masszázsolaj és a kis huncut rúd vibrátor.
Fel tudja-e ébreszteni egy játék mind az 5 érzéket? Az Érzékek birodalma igen, mert egyesíti és megmozgatja mindazt, ami egy bizsergető kapcsolat alkotórésze: a gyengédséget, az izgalmat, a megértést, a szenvedélyt és a humort. Élvezzétek, ahogy az érzéki játék során egymásra hangolódtok a finom mozdulatoknak és huncut feladatoknak köszönhetően.
A játék lényege, hogy gyűjts annyi érzéki kupont, amennyit csak tudsz, hogy Te kerekedhess felül a kényeztetés Birodalmában! Ahhoz, hogy egy kupont elnyerj, különféle párbajokban kell kedveseddel szembeszállnod. Élvezni fogjátok a fokozatos, bizsergető játékot és még jobban a játék végén az erotikus kuponok beváltását. Szextársasokkal kapcsolatban cikk és infók a szex társasokról itt olvasható.
A társasjátékot ezeken a helyeken is megveheted: Debrecen szexshop, Diamond szexshop, Lucifer szexshop, Miskolc szexshop, online szexshop, Pécs szexshop, Szeged szexshop, szexshop budapest, szexshop center, szexshop Győr. Ha rendelni szeretnétek, bármelyik online üzlet megfelel, a futár úgyis viszi a terméket. A személyes vásárlás esetén, a legközelebbi városra keressetek rá, ott biztos van a szexshopban szex társasjáték.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá