Férfiak,  Szexbabák

Szexbaba 3d arccal Lousina Stone Dreamy

Itt a szexbabák új generációja az Intim Center oldalon! Képzeld el azt, amikor az arc élethűen kialakított, már-már tapintásra és látványra is valódi élvezetet nyújt.

A gyönyörű kialakítású Dreamy szexbabák éppen ezt a relatívitást nyújtják gazdáiknak, tulajdonosaiknak. A felfújható szerelembaba bájos, háromdimenziós arca lehengerlő. Nézd meg te is a szexbaba választékot.
A lágy fogású arc, reális haj és smink erre a látványra még további izgalmat ad. Használd őt misszionárius pózban. Fújd fel és mehet is az élvezet. Az életnagyaságú modell minden férfiú álma. Anyaga PVC. Nagysága: 150 cm, súlya 0.87 Kg.
A szexi modell nagy mellű, mellbimói kiállók. A guminő 2 behatolási lyukkal is rendelkezik. Miért lenne akkor szükség még több szexbabára? Keresd az igazi élvezetet és vegyél vagy rendelj szexbabát online szex üzletből Bp. Károly krt. 14., nyitva minden nap! Sőt tudj meg még többet! Még több információ gyűjtemény a guminőkről: gumicsajokról, szexbabákrói itt! Ajándékba, legénybúcsúkra kihagyhatatlan, és egyéni élvezetekre igény szerint!

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá