Cikkek,  Sikosító,  Szex

Szexuális élvezetek egyedül

vibratorral_maszturbal_a_noSzexuális élvezetek egyedül, avagy célkeresztben az önkielégítés, maszturbálás. Az ember több szakítással, válással a háta mögött nehezebben kezdeményez viszonyt. A múlt sérelmei, csalódásai, tapasztalatai olyan szűrőket állítanak fel nőkben és férfiakban, mely azt eredményezi, hogy nehezen találhatunk pár magunknak.
Amíg egyedül vagyunk, addig pedig teljesen háttérbe szorul a szexualitás. Érdekes látni embereket, főként nőket, akik régóta egyedül élnek, és látszik rajtuk a fakulás, az életterő haloványodása, és hogy csúnya szóval éljek, a fonnyadás. Biztos vagyok benne, hogy eme szürkülés főként azért következik be, mert a női vagy férfi test nem vibrál, nem tüzel, stb. Ugyanez akkor is bekövetkezhet, ha párkapcsolatban élünk, de nem kielégítő a szexuális életünk, hanem csak pipáljuk az együttlétek számát, vagy akár azt sem.
Érdekes, hogy azon nők és férfiak akik aktív szexuális életet élnek, vibrálnak – sugározzák az örömöt, a szépséget, és a szexualitást, vonzalmat ébresztenek maguk iránt. Egy érdekes kutatás szerint a felnőttfilm iparágban dolgozó színésznők, a pornószínésznők sokkal egészségesebb énképpel és önbecsüléssel rendelkeznek, mint a prűdebb társaik.
A szex felszabadít, a szex erőt ad, a szex önbecsülést ad. A jó szexet átélő személyek mentálisan és fizikálisan is jobb állapotban vannak. Ezért nagyon fontos, hogy azok, akik egyedül élnek, azok is ha nem is mással, de saját magukkal szexuális kalandban részesítsék magukat. A szexfilm nézése férfiban, nőben egyaránt kedvet csinál a szexhez. Érdekes, hogy az egyedülálló nők sokkal inkább kedvelik a leszbikus videókat, mint a férfi-nő párosításokat.
A szex film nézését követően az egyedülálló emberek kb. 70%-a végez önkielégítést. Önkielégítésnek nevezzük azt, amikor az ember saját maga végez olyan izgató tevékenységet a testén, mely által saját magának orgazmust okoz. A nők kb. 50 %-a végez rendszeresen önkielégítést és ebből kb. 10 % használ szexuális segédeszközöket az önkielégítés során, mint vibrátor, dildó, síkosító.
A szexuális segédeszközöket használó nők legtöbbje egyedülálló, magas beosztásban lévő vezető.
Kevés kisgyermekes édesanya van, aki ilyen szexuális segédeszközt vesz igénybe, ők főként a kezüket használják önmaguk izgatására.