Cikkek,  Szex

A női orgazmus kényes téma

a_no_elelvezJelen írások alapja a National Health and Social Life Survey (University of Chicago) felmérésének eredménye, miszerint a szexuális együttlét alatt a nők mindössze 29%-a éri el az orgazmust. Ezen túlmenően a megkérdezettek többsége nem képes önmagában a hüvelyi orgazmusra, csikló ingerlésére is szüksége van.
Egyben ezekkel a cikkekkel kívánunk egy új sorozatot is indítani, amelyekben egyszerre női és férfi szemmel is nézzük ugyan az a témát, s várhatólag teljesen más nézőpontokat állítunk egymással szembe. Reméljük, érdekesek lesznek.
Női szemmel:
Megrázó ez az alacsony százalék. Te melyik csoportba sorolnád magad, ha Téged kérdeznének? Ilyen kérdésre őszintén válaszolni még a párunknak is nehéz, de magaddal őszintének kell lenned! Miért? Mert segíthetsz magadon, persze, ha eleve nem abba a kis százalékba tartozol…
Természetesen annak a legjobb, akinek sikerül elélvezni hüvelyi úton is, de azért az sincs elveszve, aki a csikló izgatásával együtt éri el az orgazmust. A lényeg ugye, hogy “jó legyen”, – mindkettőtöknek – baj csak akkor van, ha színlelni kényszerülsz.
Színlelsz, mert nem akarod megbántani a párodat, véded őt, nehogy önbecsülésén csorba essék azzal, hogy nem tud kielégíteni. Színlelsz, mert sokszor unalmassá válik az együttlét, mert mindig, minden ugyanúgy történik, a végén pedig, minden erőfeszítés ellenére marad a csikló izgatós megoldás. Nem beszélve arról, hogy a véget nem érő, monoton aktus fájdalmassá is válhat. Színlelsz, mert a hosszú együttlét helyett, csalódottan arra vágysz, hogy végre egy gyorsat, heveset szexeljetek, csiklónyalogatás-simogatás nélkül, mint a filmekben, amikor a nő és a férfi, a cigi szünet alatt spontán egymásnak esnek egy irodában. És a szünet végére be is fejezik a dolgot. A kérdés most azonban nem az, hogy miért színleli a nő az orgazmust. Ha csináltál már ilyet, akkor ismered az okokat.
A kérdés inkább az, hogy hogyan tudják egyes nők elérni az orgazmust hüvelyi úton, míg mások csak álmodoznak róla, hogy egyszer végre, spontán, heves szex közben elélvezhessenek egyéb segítség nélkül? Mit kell tenned, hogy Te is ezen nők csoportjába tartozz? Itt van néhány tipp, ami segítségedre lehet:
Keresd meg a G-pontodat. Először is, a hüvelyi orgazmus azért fordul elő sokkal ritkábban a nőknél, mert a hüvelyben sokkal kevesebb az idegvégződés, mint a csiklóban. A hüvely felső kétharmad részén ritkák azok az idegvégződések, melyek izgalmat keltenek. De ott van az a bizonyos G-foltnak nevezett pont, amely a hüvelyi orgazmus bekövetkezéséért felelős. Ez, a hüvely bejáratától 3-6 centire elhelyezkedő G-folt azonban, kárpótlást nyújthat a ritka idegvégződések miatt. A G-pont ingerlése azonban nem okoz az első pillanattól kéjes érzést, és először még nem biztos az ez általi orgazmus. Először sokkal inkább vizelési ingert kelt, ami a későbbiekben csap át kéjes érzésbe. Mindenképpen megéri megkeresni, ami nem kis kihívást jelenthet, de sok segédeszköz szolgálja ezt a célt.
Végezz Kegel-gyakorlatokat, hüvelyi orgazmus elérése érdekében. Mint ahogy a G-pontról is bizonyára már hallottál, a Kegel-gyakorlatoknak nevezett hüvelytornáról is biztosan. Ezek azok a gyakorlatok, amelyek valóban, nagyon hatékonyan segítenek a nők hüvelyi G-pont orgazmusának elérésében, a hüvelyi G-pont érzékenység növelésében. A Kegel-gyakorlatokkal ugyanis, fejleszthető a hüvelyi orgazmus készség elérése és intenzitása is. Ezen kívül, és nem utolsó sorban, a partnerednek nagyobb örömöt tudsz szerezni szeretkezés közben.
Használj gésa golyókat, hogy partneredet is különleges szexuális élményhez juttasd. A gésa golyókat, vagy gésa labdát (1, 2, vagy 3 kis golyó van összefűzve, mely golyókban egy másik súlyosabb golyócska rezeg, mozog) helyezd fel síkosító segítségével stabilan a hüvelyedbe. Próbáld benntartani, megszorítani őket, PC izmaid (alhasi izomcsoport, amely felelős a hüvely és húgycső körüli, méh és gátkörnyéki szervek felfüggesztéséért, feszességéért) segítségével. Majd anélkül, hogy kézzel hozzányúlnál, próbáld kifelé tolni, nyomni. Majd felfelé szívni, mozgatni. Nem baj, ha elsőre nem megy. Sok gyakorlást igényel, de megéri!
A hüvelyi orgazmus elérésének gyakorlása közben azonban, ne feledkezzünk meg arról, hogy az orgazmus csak egy a sok öröm közül, amiket a szex nyújt, és nem feltétlenül a szex lényege: a partner bizalmas közelségét, az összebújást, a simogatásokat és öleléseket jelenti.
Éppen ezért, ha őszinte tudsz lenni a pároddal és saját magaddal, akkor továbbá színlelned sem kell. Sőt! Az őszinteség egy olyan párkapcsolati szintre emelhet, ahol együtt térképezhetitek fel a hüvelyi orgazmus eléréséhez vezető izgalmas utat. Kalandra fel!
Férfi szemmel:
Akármennyire is lehet ez a felmérés reprezentatív, azt sosem fogjuk megtudni, hogy mekkora a valóság alapja. Mert lássuk be, az ilyen témakörben feltett kérdésekre nem fogunk teljesen őszintén válaszolni, még akkor sem, ha tudjuk, hogy teljesen névtelenek maradunk. Ez függ az adott pillanattól, körülményektől, stb, de talán leginkább a kérdező személytől. Ha nem szimpatikus, annyira leszünk vele őszinték, mint ahogy a bíróságon a Bibliára megesküdve csak is az igazat valljuk. Azt tudjuk, hogy mennyi pert indítanak hamis tanúzás vádjával? 🙂
Az emberi természet ilyen. A férfi szeret nagyot mondani, a nő pedig panaszkodni. Előre is elnézést kérek, de informatikai zsargonnal élve én a Panaszos Pina által beküldött hibajegyeként kezelem most ezt a témát! Most magamra szignálva elindulok a rejtélyek nyomába, és megpróbálom megfejteni ennek a lehangoló 29%-os eredménynek az okait.
Mivel nem szerencsés önmagában kiemelni egy ilyen eredményt, ezért azonnal szembe állítom egy másikkal, ami azt mutatja, hogy az előjátékra szánt idő átlagos hossza 7 perc. Igen, csak 7 perc! Mint sok minden, ez is mind a két félen múlik, és én ezt a rövid időt a Panaszos Pinára fogom. Urak, ugye nagy az egyetértés, ha azt mondom, hogy mi addig kényeztetnénk, ameddig a nyelvünk el nem zsibbad, vagy le nem esik az állunk. Az meg azért tovább tart 7 percnél! De a Panaszos Pina ráadásul türelmetlen is. Persze ha tudná, hogy egy 30 perces eseménnyel eléget körülbelül 40 kalóriát, nem rohanna ennyire. 🙂
A jó szex alapja a megfelelő felkészülés, mint fizikálisan, mint mentálisan. Lehet fáradtan is, lehet idegesen is, de az olyan is lesz. Gondoskodjunk a megfelelő körülményekről, tökéletes időpontról, illatokról egy kis feromon parfüm tuninggal, zenéről, és igény szerint eszközökről. Ha az előjátékot megelőzi egy jó alapos és finom bő 30 perces masszás, akkor lehet, hogy az előjáték belefér a 7 percbe. Ha a Panaszos Pina továbbra is csak kapkod, akkor finoman kötözzük meg vagy foglaljuk le a száját valami mással, és máris kapott 2 orgazmust.
A témában forgó eredményt tovább rontja az a másik felmérés, miszerint a nők 46%-a megtapasztalta már az anális szexet. Ebből az a következtetés, hogy a kényes vagina minden törekvésünknek ellenállva átadta a szerepkört a hátsó ajtónak. Urak, ugye ezt még meg is értjük.
Na de a témánál maradva megjegyzendő, hogy a valódi anális orgazmust olyan kevés hölgy éli át és számol be róla, hogy az százalékban nem is kifejezhető. Így a kapott 29%-os arányt nagymértékben befolyásolja a fent említett 46%-ba sorolható olyan hölgyek, akik rossz irányból közelítik meg a célt. Oké, hogy az öröm forrása ilyen módon redundánsan van bekötve, csak az oda vezető út más járólapokkal van burkolva, így ha a partner az analingus-technika nagymestere, akkor sem lesz eredmény. De lehet próbálkozni.
Azért ne fogjunk mindent a kényes vaginára! Tételezzük fel, hogy minden megfelelően elő lett készítve, egymásra hangolódás megtörténne… de mi bealszunk. Ekkor a nő átvonul a másik szobába, és nem történik semmi. Ezt talán alá is támasztja az az adat, hogy a 10 éves házasok közel 12%-a alszik külön! Nem csodálom, hogy így sokasodnak a MILF-ek! Vagy az egymásra hangolódás meg is történik, de nem működik úgy a hímtag, ahogy az elvárható lenne. A 40 éves férfiak 5%-nál fordul elő merevedési zavar. Ez az 5% is hozzájárulhat a 29%-os eredményhez, de akkora mértékben mégsem, mint a 46 % anál fan.
Urak, tudunk meglepetést okozni! A kék pirula feltalálása óta a világ elég nagy figyelemmel kíséri a potencianövelést. A potencianövelés egy tág fogalom, a merevedési zavarok és a potencia probléma tüneteire szoktuk használni. Tény, hogy egyre több egészséges férfi is használ valamilyen potencianövelő szert szimplán azért, hogy sokkal jobban teljesítsen az ágyban. Jó hír, hogy több féle természetes készítmény kapható. A legismertebbek és talán a legolcsóbbak ginzengből és egyéb növények kivonataiból készülnek. Az olcsósága alatt az ár/élmény/hatás aránya értendő, azaz árához képes nagyon sokat ad. Együttlét előtt 30-60 perccel érdemes bevenni, és a hatása 3 napig is tarthat. Azaz bármilyen szexuális közeledésre azonnal reagál, eseményre kész tud lenni. Hogyan lesz ebből meglepetés? Úgy, hogy titokban vedd be, és amikor a párod már legalább kétszer elélvezett, Te még mindig bírni fogod, ő meg csodálkozik a történéseken! Javaslat: Te élvezz el gyorsan, akár az előjáték közben, mert így lesz az együttlét igazán hosszú, amíg másodjára is el tudsz élvezni. De addig is áll, mint a fúrótorony.
Nincs hatás mellékhatás nélkül itt sem. Nem annyira durva, mint a szintetikus szereknél, de előfordulhat, hogy egy enyhe másnapos fejfájásod lesz tőle. A nő orgazmusa garantálva, ennyit meg megér.
Nem vagyok szexuál-terapeuta, nem tisztem az okítás, ezért le is zárom ezt az írást. Az megállapítható, hogy ha minden feltétel adott, a nő hagyja magát masszírozni és 7 percél tovább türelmesen odakoncentrálva végigjátssza az előjátékot, a cél érdekében lemond az análvarázsról, a férfi pedig tesz a férfiasságának szűnhetetlen keménységéről, akkor közös erővel sorozatos orgazmust fognak átélni mind a ketten, és javíthatják ezt a szomorú 29%-os arányt. De ezen nőkön már az is segítene, ha orgazmus előtt nem azt mormolgatnák magukban, hogy “vajon elmegyek? vajon elmegyek?…”, hanem azt amit a férfi: “most, most, most”!