Potencianövelők

GentleManus férfi potencianövelő, amivel tartós és stabil lesz az erekciód

A sláger GentleManus potencianövelő itt rendelhető az Intim Center online szexshopból. Hogyan ejtjük, hát persze, hogy dzsentlemanus helyesen. A GentlManus egy férfaknak készült potencianövelő, amivel tartós és stabil lesz az erekciód. A név a gentleman szóból származik, mert egy úriembernek azért is van erekciója, hogy a nője kielégüljön. Nem csak magára gondol.

A potencianövelők kínálatából úgy tűnhet, hogy a GentleManus kapszula ez egy a sok közül, de a vásárlói visszajelzések eddig jók.. Szóljon mellette, hogy az Alpha Man potencianövelő, aminek ugyanaz a gyártója és  kúraszerűen szedhető, jól bevált termék.

Mikor érdemes potencianövelőt szedni?
A potencianövelők hatásának kifejtéséhez, megfelelően stimulált szexuális állapot, nemi izgalom, nemi vágy kell. A készítmény nem megoldás az alacsony libidóval járó szexuális problémákra és szervi eltérés okozta panaszokra, csak segítenek a kívánt erekció elérésében. OGYÉI notifikáció száma: 22398/2019.

Az esetek túlnyomó részében a merevedési zavar hatékonyan kezelhető a vérellátás, illetve a simaizomzat stimulálásán keresztül. Nagyon fontos megjegyezni, biztos választ urológus szakorvos fog tudni mondani, melyhez nélkülözhetetlen a helyes diagnózis felállítása. Ennek pedig részei a különböző vizsgálatok.

A Gentlemanus potencianövelő extra erős, alkalmi készítmény. Megdöbbentően erős merevedést okozó, legális, biztonságos és természetes potencianövelő. Olyan férfiak is szedhetik, akiknek nincs merevedési problémájuk. Legfőbb előnye, hogy rendkívül erős és tartós erekciót okoz.

Kiszerelés 2 db kapszula a dobozban. Szedési ajánlat, szeretkezés előtt 0,5 – 1 órával javasolt 1 db GentleManus kapszulát lenyelni bő folyadékkal. Amennyiben az 1 kapszula túl sok, akkor fél adag kapszula is fogyasztható. Ez esetben a kapszulában található port javasolt tejben elkeverni. 2-3 naponta javasolt alkalmazni a készítményt.

Kinek ajánljuk? Elsősorban 18 – 55 év közötti, egészséges férfiaknak ajánljuk. Azoknak, akik az egyik legerősebb készítményünkre vágynak, és nem zavarja őket a termék enyhébb mellékhatása.

Mire ajánljuk? Erőteljes és gyors merevedés eléréséhez ajánljuk. Extra erőt és keménységet biztosít a szeretkezés teljes idejére.
Hosszabb, több alkalmas együttlétekhez és a partnernő hatékony kielégítéséhez kifejezetten javasolt.

Lehetséges mellékhatások
Fejfájás, esetleg a fül pirosodása jelentkezhet. Magas vérnyomással küzdő férfiak esetében a GentleManus szedését vérnyomáscsökkentő gyógyszerrel mindenképpen össze kell hangolni.

Íz, illat
Sárgás kapszula, melyben a gyógynövényekből álló őrlemény található. Enyhe növényi illat érezhető.

Összetevők
Maca gyökér por, zselatin, Fokhagyma, Panax Ginseng kivonat, Rhodiola Rosea kivonat, E110.

Minőségmegőrzési idő
2 év, amelyen belül bármikor felhasználható a gyártáskori minőségben