Dildók,  Szexkellékek,  Videók

A péniszmásoló kit használata

Készíts valósághű, akár vibrációs másolatot szerelmed péniszéről! Latexmentes, antiallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt termék. A csomag tartalmazza a pontos használati utasítást. Vibrátor szintén a csomagban. Az Intim Centerben kapható, vagy a webshopban megvásárolható péniszmásoló kit használatát megnézheted ezen a videón:

Péniszmásoló szett használati útmutatója. Így lehet egy péniszről valósághű, eredeti másolatot készíteni, amiben egy vibrátor is van.
– Fontos, hogy minden szükséges eszköz elő legyen készítve!
– Szükség esetén a társ segíthet (egyszerűbb és viccesebb)
– Használjon péniszgyűrűt, ha rendelkezésére áll (segít az erekció fenntartásában)
peniszmasolo_kit_Intim_Center 1. Pakoljon ki mindent a csomagolásból. Az üres henger tetejét a jelölésnél vágja el, majd a kényelmesebb kivitelezés miatt ragassza le a vágott részt valamilyen ragasztószalaggal. Ezt a részt a későbbiekben a testhez kell nyomni.
2. Fontos: olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt belekezd!
Mérjen ki 425 ml, 37 C fokos vizet. Tegye a vizet mérőedénybe, majd keverje meg és mérje meg újra, hogy pontosan 37 C fokos legyen!
3. Maximum kettő perce van a vizet a mellékelt porral összekeverni és hogy a merev péniszét a masszába helyezze! Indítsa el a stopperórát. Adja a 37 C fokos vízhez a port és alapos keverje össze! Az így kapott keveréket óvatosan töltse a hengerbe. Vigyázzon, mert a keverék 2 perc alatt megszilárdul!
4. Helyezze merev hímvesszőjét a hengerbe (masszába), mielőtt az órája 2 percet mutatna! A hengert nyomja erősen a testéhez és tartsa ott feszesen, amíg a keverék (massza) egész kemény nem lesz (kb. további 2 perc). Ellenőrizze egyik ujjával, hogy a keverék teljesen megszilárdult-e, mielőtt péniszét kihúzná! Semmi esetre se húzza ki hímvesszőjét, ha a massza még nem szilárdult meg teljesen!
5. Hagyja a formát több órán át a levegőn keményedni! Nyissa ki a folyékony gumival és folyékony “bőrrel” töltött edényeket! Mindkét edény tartalmát öntse egy tiszta edénybe – használja a mellékelt pálcát mindkét edény tökéletes kiürítéséhez.
6. Fontos, hogy az 5. pontban tárgyalt két “krém” alaposan össze legyen keverve. Ezután öntse az így kapott folyékony gumikeveréket a megkeményedett “öntőformába” addig, amíg kb. 2,5cm-nyire lesz a forma tetejétől.
7. Vágjon egy kis X betűt egy 10x10cm-es kartonlap közepébe. Nyomja át az X-en a mellékelt vibrátort, amíg a karton a vibrátor rezgésszabályzójához nem ér (lógjon ki). Óvatosan tolja a vibrátort a gumimasszába (a hengerbe), amíg a kartonlap a hengerhez nem ér. Hagyja így az egészet 24 óráig száradni, szilárdulni. Ellenőrizze a gumit, hogy maximálisan megszilárdult-e! Ha nem, várjon még! Ha igen, óvatosan húzza ki az Ön hímvesszőjének másolatát az öntőformából! Vágja le a kartonlapot, és az esetleges kilógó gumidarabkákat.
Elkészült egy egyedi, az Ön péniszéről másolt vibrátor!