Cikkek,  Potencianövelők

Potencianövelő szerek közül, melyik a ❤ legjobb?

A természetes potencianövelő kapszulákat kimondottan azon férfiak részére alkották meg, akiknek a stresszes életmód, önbizalomhiány, kimerültség átmeneti merevedési zavart okoznak. A mai modern potencianövelő szerek, kapszulák és tabletták hozzásegítenek az erőteljesebb, hosszan tartó erekcióhoz, amelyet akár napokon keresztül is képes lehet szexuális inger hatására aktiválni! A potencianövelő szerekről infók és cikkek itt olvashatók:

Melyik a legjobb potencianövelő?
Ezt nem lehet megmondani mert nincs ilyen, hogy melyik a legjobb potencianövelő, mert ezt nagyon sok külső-belső tényezőtő függ, a személytől függ aki beveszi. Minden férfinak más-más az életmódja: evés, ivás, dohányzás, sport, gyógyszer. Ezért még ugyanaz a potencianövelő is mindenkinél más hatást fejt ki. A természetes potencia növelők szinte mindenkinél hatnak, de valakinél gyorsabban szívódnak fel így a hatás is hamarabb beindul, míg másoknál lassabban ürül ki a szervezetből és több napon keresztül is érezhető a hatása. A hatás erőssége is teljesen változó. Ezen az oldalon a legjobb potencianövelők sorrendben jelennek, meg: elől azok amelyiket a legjobban vásárolják.

Tudom, hogy rengeteg potencianövelő van a polcokon, de ha az Intim Center szex shop üzletben veszel vagy rendelsz, akkor szinte mindegyikből tudsz vásárolni, hogy össze tud hasonlítani a nálad kifejtett hatásait. A teljesség igénye nélkül tekintsük át melyek a legkelendőbb potencianövelők az Intimcenter szexshop vásárlói visszajelzések és persze az eladási statisztikák szerint is.

Volt már, hogy stresszes szituban nem jött össze az erekció?
Vettél már be tablettát bizonytalan helyzet előtt, csak hogy minden simán menjen? Vagy csak eljátszottál a gondolattal, mi lenne, ha rásegítenél kicsit a dologra?

Milyen szituációkban használnak „egy kis segítséget” a fiatalok?
Általában egy új kapcsolat elején szokott előfordulni, hogy a fiatal férfiak ilyen megoldásokhoz nyúlnak. Ennek leggyakoribb oka a teljesítményszorongás, megfelelési kényszer vagy alacsony önbizalom. Ezen kívül előfordul olyan is, hogy a szexuális élet „feldobása” céljából használnak potencianövelő szereket.

Milyen testi és lelki hátulütői vannak a potencianövelő használatának? 
Konkrét mellékhatása vagy kémiai függőség nem tud kialakulni, mivel ezek a szerek helyileg (a péniszben) fejtik ki hatásukat.
Pszichés függőség viszont ki tud alakulni, ha valaki túl sokszor használja és egy idő után nem mer a szer nélkül szexuális együttlétben részt venni.

Mi történik ilyenkor a szervezetben?
A potencianövelő szerek a péniszben lévő barlangos testek simaizmainak elernyedését nyújtják meg. Amikor ezek a simaizmok összehúzódnak, a barlangos testekből kipréselődik a vér és a pénisz merevsége csökkenni kezd. Tehát minél hosszabb ideig ernyedtek ezek az izmok, annál tovább tartható meg a pénisz merevsége.

Milyen természetes megoldással érdemes az együttlét előtti feszültséget oldani?
A merevedési problémákkal küzdő fiatalok 90 százalékánál pszichés ok áll a háttérben, nem testi, így a potencianövelők használata valójában csak felszíni, tüneti kezelés. Ennek ellenére első körben érdemes orvoshoz fordulni, hogy a testi eredetű okokat kizárjuk.
Fontos tényező a partnerrel való kommunikáció, az ő pozitív hozzáállása, türelme és nyitottsága sokat segíthet a nehézségek oldásában. Ha ennek ellenére többször előfordul sikertelen együttlét, érdemes szakemberhez fordulni segítségért.

A női potencianövelők milyen hatással lehetnek a szervezetre?
A nők számára teljesen más okból alkalmazhatóak ezek a szerek. A szakirodalom szerint a menstruációs görcsök csökkentésére vannak jó hatással a potencianövelő készítmények. Ezen kívül léteznek potencianövelő szerek nők részére is, de ezek inkább vágykeltő termékek, illetve hatásuk nem tudományosan bizonyított és ellenőrzött.

Normális esetben mikor jelentkeznek a merevedési zavarok?
Tipikusan bizonyos betegségek következményeként jelentkeznek erekciós problémák, mint például szív-és érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás, érelmeszesedés vagy cukorbetegség. Ezen kívül a merevedési zavar rizikója megnő a dohányosok és a túlzott alkoholfogyasztók körében.

Honnan vegyek potencianövelő szert?
Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a potencianövelő szereket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Ha férfiaknak készült potencianövelőket és női libidó fokozókat személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.