Szexkellékek

Szokatlan betörés egy szexboltban

Az eset egy amerikai üzletben történt, ahol a rabló hozzá se nyúlt a pénztárgéphez. Kizárólag egy szexuális segédeszköz érdekelte. A történteket a bolt biztonsági kamerái rögzítették.
Furamód a betőrő először egy kerti locsolóslag végével próbálta meg betörni a szexbolt üvegajtaját. Ezután keresett magának az utcán egy nagyobb követ, amelyet többször is nekihajított az üvegnek, de hiába, a nehéz kő is visszapattant. Ezért végül az ősi módszerhez folyamodott, és egyszerűen berúgta az ajtót.
Miután bejutott, céltudatosan odarohant az egyik polchoz, majd leemelt róla valamit, és elrohant. A pénz egyáltalán nem érdekelte, mert a kasszának még a közelébe se ment. Az ellopott szexuális segédeszközt a bolt tulajdonosa és a rendőrök nem nevezték meg, csupán annyit közöltek róla, hogy több mint 100 dollárba kerül. Az ismeretlen férfi ellen rablás címén indítottak eljárást. Érdekesség, hogy a szexbolt egyik dolgozója úgy vélte: a tolvaj hasonlít egy férfira, aki néhány nappal korábban érdeklődött azután az árucikk után, amit a rablásban elvittek.

Szólj hozzá