Cikkek,  Szex,  Szexkellékek

A legtöbb nő be se lépne egy szexshopba

Sok pár elképzelni sem tudja, hogy szexuális segédeszközt is kipróbáljon. A legtöbb nő szégyenkezik, ha a szexshop feliratot meglátja. Emiatt semmi pénzért be nem tenné a lábát egy „olyan” üzletbe. S arról meg végképp nem hajlandó tudomást venni, hogy ez az üzlet minden szégyenérzet ellenére kis izgalmat és kíváncsiságot okoz.
És itt a galiba: egyszerre szégyenkezik, izgatott, kíváncsi, s ilyenkor a neveltetés és azok a hiedelmek győznek, amelyek a szexshophoz kötődnek.
Sok ember – nők többen, de férfiakkal is előfordul – úgy gondolja, hogy kétféle szex létezik: az illedelmes szex és a fülledt, vad erotika.
Az illedelmes szexet a szerelmével, házastársával csinálja, a vad erotikát a szeretőjével vagy „profival”. S az emberek közül a prűdebbek a szexshopot az utóbbihoz kapcsolják. Ráadásul azt vallják, hogy a szex két ember magánügye, és a legbensőségesebb, legintimebb tevékenységbe beleláthat vagy belegondolhat az az eladó, aki kiszolgálja vagy a pénztárnál bepötyögi a terméket.
S valljuk be, aki nem rendszeres látogatója a szexshopnak, sok olyan dologgal találkozhat, amiről azt sem tudja pontosan, hogy micsoda, mire használják és mi a hatása. Ezt pedig egy idegen férfitól vagy nőtől (aki eladóként alig várja, hogy kiszolgálhasson) megkérdezni, maga a lelki kínok netovábbja.
Mi hát a megoldás? Az a fiatalember, aki nem tudja rávenni a barátnőjét a közös válogatásra, válasszon egyedül, a saját ízlése alapján. És ha jól választott, és természetesen kezeli a helyzetet, a barátnő előbb-utóbb rávehető lesz arra, hogy ő maga is válogasson a saját fantáziája és igényei szerint.
Ha kedvet kapsz egy sexshop látogatásra, az Intim Center 1052 Budapest, Károly krt 14. alatti üzletben férfi vagy női eladó segít a vásárlásban. Tel: 317-0918, internet: Intimcenter.com

Szólj hozzá