Cikkek,  Dildók,  Maszturbátorok,  Popsi izgatók,  Szex,  Szex Dr

Amit csak lehet, azt feldugják

Csöndes-, és kínhalál, születés és csodás gyógyulás mind az orvosok napi élménye. De a butaság bizarr következ-ményeivel is szembesülnek, például hogy miféle tárgyakkal tömik ki testnyílásaikat.
Az egészségügyben dolgozók szívesen elmesélték tapasztalataikat, nevüket azonban nem vállalták, nehogy egykori betegeik magukra ismerjenek és kényelmetlenül érezzék magukat. A honi páciensek szervezetükbe szájon, hüvelyen, végbélnyíláson és húgycsövön keresztül is jutattak már be különböző tárgyakat. Az ok változó: betegség, kíváncsiság, szexuális túlfűtöttség és az orvosoktól való félelem. Nem ritkán öngyilkossági kísérlet áll a háttérben, és sokszor a sebészeten való pironkodással ér véget az ismeretlenbe való utazás. Olykor a sokat látott szakembereket is meglepi, mik kerülnek elő az emberi testből.
Fogkefe a hátsóban – Az emberek nagy része nem meri bevallani parnerének, ezért titokban próbál örömet szerezni magának az anusán keresztül. Hetero- és homoszexuálisok egyaránt.
– Ami kézzel fogható, abban előbb-utóbb valaki meglátja a lehetőséget és felhasználja szexuális céljaira. Egy időben nagy sláger volt a dezodoros flakon, amit ha kupakkal felfelé dugtak be, gyakran anélkül húztak ki. Az uborka, répa, babán, fogkefe már szinte rutinmunkát ad. Arra is emlékszem, amikor egy fiatal fiú félt, hogy a kábítószeres tasakok kipukkannak a gyomrában, ezért kitalálta, hogy azokat ketchupos üvegbe rejti és alulról felhelyezi. Az akció előtt főpróbát tartott, de az üveg beszorult és a sebészeten kötött ki – meséli egy műtős.
Egy fiatal orvos a következő történetet osztotta meg lapunkkal: A kórházba érkező úr a feles poharat talpával fölfelé helyezte végbelébe, amit a kórházban csak nagy nehézségek árán sikerült eltávolítani. „Megszenvedtünk vele!” – tette hozzá a doki.
Valószínűleg az is meglepte az orvosokat, mikor egy megközelítőleg huszonöt centiméter hosszú, celofánba csomagolt gyertyára bukkantak egy korosodó úr hátsó nyílásában.
– A gyerekkorban előforduló, az orrba feldugott és lenyelt játékdarabok említésre sem méltók. Mert amit le lehet nyelni, azt le nyelik a felnőtt emberek is. Több, mint harminc éve dolgozom az egsészségügyben, sokat láttam. – árulta el lapunknak egy nevét nem vállaló egészségügyi dolgozó, majd sorolni kezdte a „megevett” tárgyakat – A nagyobb méretű élelmiszerek általában véletlenül kerülnek a gyomorba, ide sorolnám a fogpiszkálót is. Az egy darabban lenyelt héjas burgonya, mandarin, narancs azonban már elgondolkodtató. Volt, aki lenyelte a kanalat, kést, villát és ki kellett operálni a gyomrából, de a miértre nem tudott választ adni. Láttam már fésűt, hullámcsatot, műkörmöt, tollat, zoknit és kulcsot a röntgenképeken. A rabok általában pengét szoktak lenyelni, hogy ha csak pár napra is, de kiszabaduljanak a cellájukból.
Katéter házilag – A szerencsétlenül járt, ötvenes úr vizeletürítési problémákkal küzdött, de kényelmetlennek érezte, hogy orvoshoz forduljon. Úgy gondolta, hogy kicsit megpiszkálja a húgycsövét egy házi katéterezéssel és akkor majd megindul a vizelete. Tervéhez egy töltőtollat választott, amit valószínűleg rendkívül fájdalmas módon bedugott az említett nyílásba. A tollból szívárgó tinta és az egyéb higiéniás körülmények fertőzéshez vezettettek. Mire az illető úr orvoshoz került, már nem lehetett rajta segíteni. A baktériumfertőzés napokon belül a halálához vezetett.
Majd’ megölt a virsli! – Igencsak szabadjára engedik fantáziájukat a magyarok, ha kielégülésükről van szó. A korábban már felsorolt zöldségeken kívül az egyik legveszélyesebb alkalmi partner egy villanynkörte volt, ami ha eltörik, bizony tragédiát okozott volna.
– Szexuális életünket szerettük volna feldobni, ezért a párom kitalálta, hogy főzzünk virslit és ne simán együk meg, hanem először izgat vele szexuálisan. Az elején jó mókának tűnt, de az egyik eltört bennem és nem tudtuk kivenni. Azt hittük, majd szépen lebomlik, de pár nap múlva elkezdett fájni a hasam és igencsak szagos lettem odalent. A sebészeten kötöttünk ki és majdnem belehaltam a fertőzésbe- árulta el lapunknak bizarr titkát egy huszonhét éves lány.
Az általunk végzett kutatás alapján a kísérletező kedvű nők és férfiak aránya közel azonos . Az életkori skála igencsak széleskörű, de a húszas és negyvenes korosztály pironkodik legtöbbet a sebészeteken. Egy szó, mint száz, aki vad fantáziáját kívánja valóra váltani, az tegye biztonságosan és körültekintően! Forrás: Borsonline.hu

Szólj hozzá