Videók

Bilincs és ostor: egy szexi fotózás kellékei

Bilincs és ostor: egy szexi fotózás kellékei. A márciusi CKM-be készült a sorozat a Blikk szépe 2011 győzteséről. Larion Zoé a Playmate of the year 2012 verseny egyik jelöltje.

A barna hajú szépségről ezek után nemigen lehet azt mondani, hogy szégyenlős lenne, lapunknak azonban bevallotta, hogy sokáig bizony komoly önbizalomhiányban szenvedett, ezért is kezdett el modellkedni.
– Régen annyi komplexussal küzdöttem, és annyira nem volt önbizalmam, hogy úgy éreztem, ki kell találnom magamnak valami olyan „terápiát”, amivel leküzdhetem a félelmeimet, és visszanyerhetem az önbecsülésemet. Ekkor jött a modellkedés, amivel sikerült megszabadulnom minden komplexusomtól, és ma már egyáltalán nem okoz problémát, ha le kell dobnom magamról a ruhámat – tudtuk meg Zoétól, akinek a Cosmodels ügynökség hívta fel a figyelmét a Blikk szépe versenyünkre, amivel akár egymillió forintot is bezsebelhet, ahogy a CKM magazin fotózását is. – Nagyon örültem, amikor szóltak, hogy lenne egy olyan lehetőségem, hogy a Blikk címlapján pózolhatok, ezért gondolkodás nélkül igent mondtam.

Szólj hozzá