Potencianövelők,  Szex,  Szexshop hírek

Bombázó csajok csodálatos mellekkel

Nagymellű csajok, akikhez nem kell potencianövelő. Ha mégis bizonytalankodna a farkad, nem áll fel sokáig és keményen, vagy be se keményedik annyira, hogy menjen a behatolás, akkor használj potencianövelő szereket. Minden nőnek kell, hogy meg legyenek dugva rendesen.

Minden női mell egyedi, méretük és alakjuk részben genetikai örökség, ami sokféle típust eredményez. A természetes mellek bizonyos mértékig aszimmetrikusak – általában a bal nagyobb -, ám a különbséget nem mindig lehet észrevenni. A keblek nagyságát számos tényező befolyásolhatja, menstruáció előtt akár egy teljes kosárméretet is nőhetnek, és sokaknál a terhesség is látványos változásokkal jár. Az emlő elsődleges élettani funkciója az utódtáplálás, ám ősidők óta a nőiesség szimbóluma is, továbbá szerves részét képezi a reprodukciós folyamatoknak, és fontos szerepet játszik a nemi vonzás felkeltésében.

A mellek kényeztetése fontos a szexben. Mikor a nők cicijeit kényezteted, törekedj arra, hogy minden érintést eltalálj. Ezeknek a trükköknek köszönhetően így hamar beindul majd partnered. Sőt, a jókor jó helyre időzített stimulációval könyörögni fog a folytatásért.
A mellbimbókat sokat kényeztesd annak érdekében, hogy a lehető legmegfelelőbb intenzitású stimulációt biztosítsd partnered számára!

A mellbimbó a sok idegvégződésnek köszönhetően a nők egyik legérzékenyebb erogén zónája, ami szexuális stimuláció hatására megmerevedik, a bimbóudvar színe az izgalmi fázisban sötétebbé válik, a mellek megfeszülnek és nagyságuk ilyenkor akár 25%-kal is megnövekedhet. Minden nő másként reagál a keblek érintésére: néhányan a finom és gyengéd mozdulatokat élvezik, míg mások a harapdálást, a dörzsölgetést tartják izgatónak. Egyesek a mellbimbók puszta ingerlésével is képesek a csúcsra jutni, ám ha a férfi szeretné igazán feltüzelni partnerét, ne összpontosítson csak a keblekre, hiszen az egész női mellkas hiperszenzitív terület.

Néha hagyd rajta melltartóját! Ha látod mellbimbóit a textilen keresztül, finoman dörzsölgesd, masszírozd őket. Ettől hamar forrósodik majd a hangulat, a melltartó már nem marad sokáig, az előjátékot viszont izgalmasabbá teszi kemény bimbóinak melltartón át történő látványa. Mikor már látod rajta a teljes izgatottság jeleit és azt, hogy őrülten vágyik érintésedre meztelen testén is, kapd le melltartóját és folytassátok az előjátékot textil nélkül.

Szólj hozzá