Anális eszközök,  Szexkellék,  Új,  Vibrátoros anális eszközök

Buborékos, vibrációs szilikon plug, Bubble Plug

Szilikon plug, eltávolítható belső vibrátorral. Hullámos, buborékos forma a könnyed behelyezhetőségért és az extra élvezetekért. Erőteljes, intenzív vibrálás és selymes tapintású külső borítás, hogy a játék minden pillanata örömet okozzon!

A Dream Toys márka által készített, szilikon bevonatú plug tulajdonosa leszel, ha ezt a kis játékszert választod! Selymes, szilikon anyagból készült, belsejébe pedig apró vibrátort tehetsz, melyet a doboz tartalmaz, hogy extra élvezetekhez juss. A mindösszesen 9 centiméteres teljes hosszal rendelkező plug formai kialakítása gömbökre, buborékokra emlékeztet, amik a különlegesen élvezetes használatot és a könnyedebb behelyezhetőséget biztosítják. A vibrátor egy motorral és egy, erőteljes vibrációs sebességgel rendelkezik. A csomag tartalmazza a szükséges AAA-s elemet, amiből egyébként üzletünkben is vásárolhatsz, kedvező áron!
Mivel a plug teljes felülete szilikonnal van bevonva, így bátran használj hozzá megfelelő, vizes alapú síkosítót is! A termék ftalátokat nem tartalmaz, így gondoskodva használat közbeni biztonságodról. Tisztítása langyos, szappanos vízzel történik. A termék különleges felhasználási módja miatt ne feledkezz el az eszközfertőtlenítő használatáról sem!
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá