Szexkellékek

Egyre többen vásárolnak guminőt és más szexkelléket

szexshop_szadomazoSzürkül a házasélete? Színesítheti segéd eszközökkel, ha az Intim Centerbe megy vásárolni! De jóból is megárt a sok, már egyre többen vásárolnak guminőt és gésagolyót! Aki azt gondolja, hogy a jó szexhez mindig elég egy ágy és egy partner, az bizony fantasztikus élményektől fosztja meg magát. Az ember másfél millió éve eszközt használó lény, s amellett homo ludens, azaz játékos is, a kettő egyvelegét pedig a szexben is kamatoztatja. A szexuális segédeszközök és kiegészítők használata az ókorra nyúlik vissza, mára pedig már egész üzletág épül a vágykeltő, vágyfokozó és a kielégülést szolgáló játékszerekre. Egy budapesti szexshop eladója tíz éve van a szakmában, s annyi vibrátort adott már el, hogy csodálkozna, ha nem heverne minden magyar nő éjjeliszekrény-fiókjában egy elektromos műfallosz. – A vibrátor tényleg jól megy, de itthoni boltokban még mindig a szexi fehérnemű, a különleges óvszer és a pornófilm a sláger – mondta az eladó.
– Persze kapható minden, a vibrációs gyűrűtől a bilincsen át a gésagolyókig, és persze guminőkből és gumipasikból is egyre szélesebb a választék. A szexuális tartalmú vetkőzés persze az öltözéssel kezdődik, s a különböző témakörben kapható jelmezek egy szűk réteg körében népszerűek. Sok férfi álma a szexi nővérkével, szobalánnyal, pincérnővel megélt intim kapcsolat, ehhez is kaphatók kiegészítők. Népszerű kellék a bilincs, natúr és pajkosan szőrmés kivitelben is, amellyel partnerünket az ágyhoz kötözhetjük a sokak által kedvelt játékhoz.
De a hagyományos, elemes vibrátorokon kívül kapható még a nőre szíjazható változat is, amelynek használati útmutatójától – lévén a Blikk korhatár nélkül kapható újság – ezúttal eltekintünk. – A szexuális segédeszközök nagyon népszerűek, és persze hasznosak is, hisz színesebbé tehetik az együttléteket, főként, ha egy kapcsolatban már kezd leülni kicsit a szex – véli Rusz Edit szexológus.
– A nők is könnyebben rávehetők az ilyenfajta játékokra, hiszen párjukkal együtt élhetik ki az új fantáziát. Vannak, akik teljesen rászoknak az ilyen segédeszközökre, de azért vigyázni kell, ha például egy nő vibrátort kap a férfitól ajándékba a közös játékhoz, de a nő idővel már csak azt használja párja hús-vér szerszáma helyett, az érthetően konfliktust szülhet.
Kedvelt kellékek az úgynevezett szadomazo játékok kiegészítői, a bőrből készült dominaruha, az ostor, a szájpecek, a különleges, férfiak által is használható tangák. Ám vigyázat! A szadomazo extremitását csak egy hajszál választja el a perverziótól, kizárólag kölcsönösségi alapon működik, ha a bántásban élvezetet lelő partner megtalálja a fájdalmat élvező társát. Rusz Edit szerint, ha titkoltan is, de itthon elterjedt a guminők és gumiférfiak használata, ami újabb veszélyeket rejt.
– A műnő vagy -férfi élvezete nem normális dolog, hisz a szex az ilyen kellékekkel személytelenné válik – mondta a szakértő. – Az folyamodik ilyesmihez, aki nem talál igazi partnert, és már az önkielégítés sem okoz örömet számára. Ma már gumiférfi is kapható, amit szingli nők használnak, de ez csak majdnem élmény, és nehéz utána visszatérni az igazi szexhez, amelyhez persze hozzátartozik a lelkiség, ami egy gumibabával nem pótolható.
Már az ősember is: A legősibb szexuális segédeszköz a műfallosz, egy feltehetően erre a célra készült, 30 ezer évvel ezelőttről származó kőtárgyat találtak nemrég egy németországi ásatás során. A jégkorszaki szobrocska persze még nem vibrátor, hisz értelemszerűen nem rezeg és nem mozog. Később az ókori görögök és rómaiak is előszeretettel használták a műpéniszt, vagyis a dildót, erről nemcsak régészeti leletek, de korabeli feljegyzések is tanúskodnak. A péniszgyűrű sem a modern kor leleménye, már a rómaiak, illetve a kínaiak is alkalmazták; egyszerűen szárított állatbelet csavartak a nemi szervük köré, s ezzel meghosszabbították az erekciót. Forrrás: Hírbank.com

Szólj hozzá