Cicaruhák,  Fehérneműk,  Nők

Exkluzív cicaruha, intim nyílással Mandy Mystery

S/M méretű hosszú ujjú cicaruha fekete, enyhén áttetsző anyagból, az Intimcenter szexshop üzletnek (1052 Bp. Károly krt. 14. félemelet.) a cicaruha választékából. Ha M/L méretet szeretnél, rendeld meg ezt, és jelezd a megjegyzésben.

A szeméremnél hívogató nyílással, hogy a férfi kezek a megfelelő helyre találhassanak. Sok hasonló szexi ruci áru van még készleten, nincs fenn minden a webshopban! Nyugodtan bejöhetsz az üzletbe csak úgy körülnézni!

A szexi rucit magasan zárt csipkegallér és tépőzár zárja a teljes alakos cicaruhát. A lábfejet is takarja. Rugalmas, puha, kiváló minőségű anyagból (100% poliamid), viselése alig érezhető. Telt hölgyeknek is nagyon előnyös. Rendelhető egy méretben (M/L) itt a webshop szexi fehérnemű választékából.

Ez a szexi cicaruha nagyon vadító tud lenni, szinte vonzza a tekintetet a testalaktól a szemérem felé. Légy benne buja, vagy domina alkat, szinte mindegy, a látványért vadulni fog a párod. Ha szeretnéd igazán elcsábítani, egy vadító dildót, vagy vibrátort, csiklóizgatót is szerezz be hozzá, és fogad az ágyban már előre felizgulva egy feledhetetlen látvánnyal. 

4024144230044 S/M
4024144230051 M/L 

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá