Szexkellékek

Faszhoz álló fürdőruha a fétish piacon

Nem győztük felszedni magunkat a padlóról, amikor szemünk elé tárult a Michael Musto által tervezett legújabb férfi viselet, amiről nagy hirtelen nem tudtuk eldönteni, miért is lenne praktikus. Persze ezt is jól megmagyarázták, hiszen poén ide, poén oda, a férfiak állítólag nagyon szeretik fitogtatni a méretüket. Már ha van.
Rögtönzött szakértőnk szerint ugyanis ez a darab a világ cikije, hiszen csak nagy farokkal működik, arról nem is beszélve, hogy ha lekonyul, az nagyon látszik. „Mint szex után a koton” – élte bele magát a helyzetbe 32 éves megkérdezettünk, aki egyéb technikai problémák miatt is óva inti az ormányos fürdőgatyát használókat, hiszen „Ha belemegy a homok, gáz van, egy ideig nem lesz szex, az tuti. Márpedig belemegy. Eleve ezek a zsákos megoldások mind azért rosszak, mert sehogy sem tud távozni az, ami nem odavaló.”
Így esett, hogy ha komolyan vennénk a legújabb trendet, Musto pillanatok alatt le lenne hurrogva – tegyük hozzá, azért vannak jópáran, akik komolyan veszik, hiszen a fetish-piacra pillanatok alatt betörte magát az őrület.

Szólj hozzá