Parfümök,  Szexpatika

Feromonos csábító női parfüm, 14 ml

A feromon serkenti a természetes vágyat a szexhez, növeli az érzékiséget és hozzájárul a pozitív érzelmi állapot, hangulat megteremtéséhez. Maguk a molekulák ugyan nem láthatók szabad szemmel, de az erotikus aroma, amit illatban érzünk izgató hatású.

A férfiak érzékelik a különleges érzést, a nőknek pedig csak magukra kell fújni és csábítani! A szexparfüm üvegcse tartalma 14 ml. Ha keresel valami különlegességet, amivel nagyobb önbizalomra tehetsz szert, és könnyebben társaloghatsz férfiakkal, ezt ajánljuk neked!
Megrendelheted akár most azonnal az Intim Center online sex webshopunkban, vagy bátran bejöhetsz érte budapesti sexshop üzletünkbe (Intim Center szexüzlet, Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!) és hazaviheted innen is. Ha pedig eljössz hozzánk, érdemes a vágykeltő parfümön kívül szétnézni az izgatóbbnál-izgatóbb szexi termékek széles választékában, és akár évfordulóra, karácsonyra, szülinapra, és egyéb alkalmakra bevásárolni. Ha tanácstalan vagy, ötleteinkkel, tudásunkkal segítünk!

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá