Szex,  Szex Dr

G-pont

A G-pont ingerlése olyan kielégülést nyújt, amely semmi máshoz nem fogható. Megmutatjuk, hogyan találhatod meg tested legnagyobb örömzónáját, s hogyan edzheted olyanná, hogy segítségével bármikor képes legyél átélni az orgazmusok orgazmusát!
Mi az a G-pont? – A G-pont tulajdonképpen nem is pont, hanem zóna, gyakran nevezik G-foltnak is. Nevét felfedezőjéről, Ernst Gräfenberg német nőgyógyászról kapta, aki 1950-ben publikálta kutatásainak eredményét. A G-pont a hüvely elülső falán található borsónyi-babnyi mirigy, amelynek ingerlése intenzív gyönyörhöz juttatja a nőt.
Most akkor van vagy nincs? – Gräfenberg felfedezése később, amikor már végre elismerték a nők orgazmushoz való jogát, nagy port vert fel, és persze azonnal megjelentek az ellentábor szószólói is. Sokáig vitatott téma volt, hogy létezik-e a mágikus pont, s ha igen, akkor vajon minden nő rendelkezik-e vele. Egy amerikai orvos, Beverly Whipple unta meg végül a huzavonát, s vizsgálta meg a nőket a G-pont szempontjából – 400 páciensével végzett kutatásainak végső konklúziója, hogy minden egyes nőnél megtalálható a csodagomb!
A nők is ejakulálnak? – A G-folt izgatására a nők először vizelési ingert éreznek, majd ez csap át a kéjbe. A mirigy megduzzad, és az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül. A mirigy tulajdonképpen megfelel a férfiprosztatának, és váladéka is a prosztata által termelt tejszerű váladékhoz hasonlatos. Nem mindig következik ez be, de nagyon fontos, hogy ne tévesszük össze a vizelettel, főként pedig ne szégyelljük, hiszen ez ugyanolyan természetes, mint a férfiak magömlése!
Miben más a G-pontos orgazmus? – A G-pont izgatása által elérhető gyönyör különbözik mind a csikló-, mind a hüvelyi orgazmustól. A nőt mélyről jövő, hullámszerűen rátörő intenzív kéjérzés fogja el, s egész teste rázkódni kezd. Az orgazmus összehasonlíthatatlanul erősebb, mintha a csikló vagy a hüvely izgatásával érnénk el, a szokásos hasonlat szerint ha az orgazmus olyan, mint egy vihar, akkor a G-pontos kéj a hurrikán. A G-pont tehát olyan eszköz, amellyel teljesen biztos a kielégülés – olyan nincs, hogy ha valaki a G-pontját izgatja, ne jusson el a gyönyörig!
Hogyan lehet megtalálni? – A G-pontot megtalálni nem könnyű, de nem is lehetetlen, mindössze némi türelemre és időre van szükség hozzá. A hüvely hasi oldalán található, kb. 2-5 cm-re. Ez a terület kicsit érdesebb, mint a környezete, olyan, akár egy kis szivacs, mérete borsónyi-babnyi, ám ha felizgulsz előtte, akkor megduzzad, és könnyebben megtalálható. Nagyjából a fanszőrzettel egy vonalban van, és a hasfal befelé nyomkodása is segít a nyomozásban. A harmincasok számára jó hír, hogy 30 év felett a hüvely fala kissé elvékonyodik, így könnyebben rábukkanhatunk a kis gumóra. Ha egy órát képzelsz el a hüvelyedben, akkor az óramutató 11 és 1 órai állása között keresgélj! Egyedül vagy párosan is felkutathatod az örömzónádat, a lényeg, hogy a kezedet vagy párod ujját használjátok. Előtte mindenképpen izgulj fel, mivel a száraz hüvelyben a G-pont ingerlése fájdalmas érzetet kelthet. A gumót nyomkodva először vizelési ingert fogsz érezni (ezért nem árt előtte kiüríteni a hólyagot), de ez hamar elmúlik. Ha pároddal indulsz a felfedezőútra, feküdj hasra, ő pedig síkosított mutató- és középső ujjával hatoljon a hüvelyedbe úgy, hogy tenyere lefelé nézzen, ujjaival pedig hívogató mozdulatokat tegyen. Ha egyedül kutatod fel, a legjobb a guggoló vagy ülő helyzet, mivel így tudsz a legmélyebben behatolni. Tovább fokozható a hatás, ha közben kívülről, a hasfal felől is ingerled a mirigyet, masszírozd, simogasd közben a hasadat is. Használhatsz segédeszközt is, vannak speciálisan erre való hajlított vibrátorok, G-pontozók (sőt, Amerikában már dívik a G-pont kollagén-injekciózása is, amellyel megnövelik a G-pont méretét).
Ha már megvan… – Ha megtaláltad az örömzónádat, akkor átnevelheted a testedet erre a típusú kéjérzetre, s az első ilyen után valószínűleg nem fogod sajnálni a fáradtságot. A legjobb módszer, ha 4 héten át nem élvezel el csiklóból, viszont heti 2-3 alkalommal egy negyedórán keresztül ingerled a G-pontot. Egy ilyen edzéssorozat után már bármikor képes leszel az orgazmusok orgazmusára, s szeretkezés közben is el tudod majd érni – ehhez csupán annyi kell, hogy olyan pózt válasszatok, amely lehetővé teszi a G-pont ingerlését (ezt a kutatók a péniszre szerelt kis kamera segítségével határozták meg): ilyen a kutyapóz, vagy amikor hátrafordulva ülsz rá a párodra, vagy ha a hasadra fekszel, de akár a misszionárius helyzet is megfelelő lehet, ha derekadat egy párnával megemeled.
A pasiknak is van G-pontjuk! – Bizony, a férfiak számára is adott a lehetőség, hogy átélhessék a semmihez sem fogható gyönyört – ez a végbél és a herék közötti területnek kb. a felénél helyezkedik el, s belülről (a végbélen keresztül) és kívülről is egyaránt ingerelhető. Fedezzétek fel egymás örömzónáit, s olyan fantasztikus élményben lesz részetek, amely bőven megéri a kutatásba és edzésbe fektetett időt, hiszen utána már bármikor képesek lesztek átélni a legnagyobb gyönyört – akár egy (G-)gombnyomásra is!

Szólj hozzá