Óvszerek,  Szexpatika

Izgató Egzo Ugly Coyote óvszer, apokaliptikus kéjmámorhoz

Különleges, és szórakoztatóan vicces óvszereink közül íme az Egzo Ugly Coyote. A minták, melyek megfelelő helyen izgatják a csiklót mindig másképp fejtik ki hatásukat, ezért érdemes nem csak egy dobozzal beszerezni belőle.

A sárkányszerű szórakoztató 1 darabos kiszerelésben kapható az Intim Center szexüzletének online sexshop webáruházában, vagy a szexboltban.
A kondom színe átlátszó, szélessége 52 mm, anyaga latex. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Hegye exkluzív, ezért nagyon kedvelt termék. Hogy szerettét egyedi módon mutassa ki szexpartnerének, lepje meg őt, húzza fel péniszére a sötétben a kondomot! Mint óvszer természetesen véd a nemi úton terjedő betegségek és a szexuális úton terjedő fertőzések ellen.
Az óvszert felvenni és levenni tudni kell, igen sok férfi alkalmazza rosszul! Sokan követik el a leggyakoribb hibákat. Ötven, óvszerhasználattal kapcsolatos tanulmányból 16 évre visszamenőleg összegyűjtött adatok alapján kiderült, hogy a hibák listája igen hosszúra nyúlik. Már az óvszer felvétele is számos problémát rejt. Mi tehát a 15 leggyakoribb hiba az óvszer használata során?
– Későn veszik fel
A felmérésből kiderül, hogy a férfiak 17-51,1 százaléka már az aktus megkezdése után húzza fel az óvszert.
– Túl korán leveszik
Az óvszert használó férfiak 13,6-44,7 százaléka még azelőtt eltávolítja a gumit, hogy az aktus véget ért volna.
– Teljesen letekerik
A felmérés szerint a férfiak 2,1-25,3 százaléka teljesen letekeri az óvszert a pénisz hüvelybe csúsztatása előtt. Kérdéses, miért várják akkor, hogy helyesen működjön?
– Nincs hely az óvszer végén
Az óvszert használók 24,3-45,7 százaléka úgy helyezi fel a gumit, hogy nem hagy helyet az óvszer csúcsán a kilövellő spermának. Noha erre a használati utasítás is felhívja a figyelmet.
– Nem szorítják ki a levegőt
Az óvszer használata előtt a nők 48, a férfiak 41,6 százaléka elmulasztja a levegőt kiszorítani a gumiból.
– Kifordítva veszik fel
Az óvszert használók 4-30,4 százaléka fordítva kezdi a péniszre tekerni az óvszert; a felmérésben megkérdezettek így tettek, majd, amikor észlelték a problémát, megfordították a gumit és folytatták használatát. Ez hiba, ugyanis könnyen a gumin maradhat a pre-ejakulációs folyadék, ettől pedig ugyanúgy teherbe eshet a nő.
– Rosszul tekerik fel
A jelek szerint az óvszer felvétele – kitekerése a péniszen – sem egyszerű feladat. A nők 11,2 százalékának, a férfiak 8,8 százalékának ez gondot okozott, de a félig kitekert óvszer mellett is elkezdték az aktust.
– Éles tárggyal bontják fel a csomagolást
Noha az utasítás erre is figyelmeztet, sokan nem törődnek azzal, hogy éles tárggyal nem szabad felnyitni az óvszeres csomagolást, mert könnyen megsérülhet a gumi.
– A hibát nem észlelik
Az óvszer ellenőrzése gyakran elmarad. A felmérés szerint a nők 82,7 százaléka, a férfiak 74,5 százaléka nem ellenőrzi, hogy minden rendben van-e a gumival. Nem csak az fontos, hogy nincs-e rajta sérülés, szakadás, nem bontották-e fel korábban a csomagolást. Az óvszer lejáratát sem árt ellenőrizni.
– A síkosító elmarad
Ha nedvességhiány lép fel, az óvszer sérülésének, kilyukadásának nagyobb az esélye síkosító nélkül. Ezért az óvszer használata során igen fontos a síkosító. Az emberek 16-25,8 százaléka ezzel nem foglalkozik.
– Olaj-alapú síkosítót használnak az óvszer mellé
Márpedig az olaj-alapú síkosítókat nem szabad óvszerrel együtt használni! Vízalapú síkosító kell hozzá. A latexre nincs jó hatással az olaj-alapú síkosító, gyengíti azt és emiatt a szakadás veszélye nagyobb. Mégis, a nők kb. 3,2 százaléka, a férfiaknak pedig 4,7 százaléka így használja a gumit.
– Az óvszer használata kétszer egymás után
Meghökkentő, hányan alkalmazzák újra a már használt gumit, pedig ez tilos! Az óvszert használók 1,4-3,3 százaléka úgy gondolja, hogy ez teljesen természetes.
– Rosszul távolítják el az óvszert
A levételre is oda kell figyelni! Hogy helyesen vesszük-e le a gumit, az sokban befolyásolja, hogy kerül-e ejakulátum a hüvelybe. Erről azonban a férfiak 31, a nők 27 százaléka nem vesz túlságosan tudomást: bevallják, hogy volt már ezzel gondjuk.
– Rosszul tárolják az óvszert
A gumit használók egy része – 3,3 – 19,1 százalék – nem megfelelően tárolja ezt a védekező eszközt. Az óvszert tilos olyan helyen tartani, ahol nyomódik, gyűrődik, megszúrhatja, kilyukaszthatja valami a csomagolást, és közvetlen napfénynek sem ajánlatos kitenni! A latexet rongálja, és nincs rá garancia, hogy épségben kerül az óvszer felhasználásra.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá