Csiklóizgatók,  Mini vibrátorok,  Vibrátor

Kis 12 cm-es vibrátor, fekete ezüst Discretion csiklóizgatásra kiváló

Diszkrét csiklóizgató vibrátor,  fekete ezüst Discretion. Kelendő ez a csiklóizgatós, diszkrét vibrátor az Intim Center szexshop üzletében (Bp. Károly krt.14.) és online sexshopban is. Nőknek masztizáshoz, pároknak színesebbé teszi a szex kapcsolatot. Színe fekete, ezüst. Itt rendelheted meg a szexwebshopból.

A mini, elit, kicsi vibrátor elfér akár a pénztárcádban vagy kézitáskádban. Rendkívül csendes, így bárhol tudod használni.
A műanyagot bársonyos anyag fedi, az alsó alumíniumos részt pedig egy egyszerű csavarintással be-és kikapcsolhatod. Egysebességes, de nagyon kényelmes a szex vele. Formája vékony, kecses, kúpos. Mindössze egy darab AA elem kell a működéséhez. Teljesen vízálló, így a fürdőben is felfedezheted a szexi izgalmakat.

A nőknek elsősorban csikló izgatására készült szexkütyü hossza 12 cm, a női táskák mélyén is elfér. Ebből a behelyezhető hossz 8 cm. Átmérője 1,3 cm. Bejöhetsz érte személyesen üzletünkbe is. Minden nap várunk! Cím: Intim Center szexüzlet, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Lifttel és a lépcsőházben is feljöhetsz!

A csikló tanítható
Köztudomású, hogy míg a nők gyönyörközpontjánál sokkal könnyebben izgalomba hozható és könnyebben élvezethez jutó pénisz makkja csupán négyezer, a csikló hegye (ami ugyebár tapintható és látható ebből a titokzatos szervből) hatezer idegvégződéssel rendelkezik. Valójában hiperérzékeny szervről van szó, amely képes az öröm pillanatainak elérésére, mégis nagyon sok nő érzi úgy, hogy az érkező ingerek nem megfelelőek. Néhány esetben tompák, gyengék, máskor meg túl erősek, és szinte fájdalmat okoznak gyönyör helyett.

Ennek oka az is lehet, hogy a nők egy része helytelenül bánik a kis csúccsal. Mert a csikló hegyét, akár a férfiak péniszét, egy redő takarja, és ha a nő az önkielégítést azon keresztül végzi, így tanulja meg, akkor „éles” helyzetben, ha partnere a nyelvével vagy az ujjaival „kiszabadítja” a redő alól a csiklót, akkor az bizony okozhat kellemetlen pillanatokat. Egy ideig.

Ugyanis jó, ha mindenki tudja, hogy a csikló edzhető, és rávehető arra, hogy egyre erősebb ingereket is örömmel fogadjon.
(Figyelem, itt nem szabad átesni a ló túloldalára, az ugyanis szintén okozhat gondokat.) Az a helyes, ha az ingerek erőssége a férfipartner által biztosított ingerekkel hasonló erősségű – nagyon finomra állított zuhanyrózsa, saját kézzel való izgatás, vagy nagyon alacsony rezgésre állított vibrátor.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá