BDSM,  Egyéb

Latex kesztyű, Sharon Sloane, fekete, több méret (M)

Tehát erotikus! Töltse fel a szexi fétis szekrény ezekkel latex kesztyű, és élvezze a legtöbb ultra szexi élmény! Lepje meg szeretője a fétis ruhát, hogy biztosan felmelegíti a testet és növeli a vágyat, hogy el akarja többet.
A kiváló minőségű gumi, Sharon Sloane Latex kesztyű viheti szexi fetish ruhát, hogy a következő szinten, főleg a forróság és az egyediség.

Emellett összegyűjti több attrakció játék és a munka sexily a kezét terjednek ki ezek a mesés Latex Gauntlets. Tartsa meg szuper fényes vízpermettel kell egy kis latex spray.

Ön is tartani a szexi fetish ruha egyszerű, mégis csábító visel csak Sharon Sloane Latex gumikesztyű. Akár viselni más külső réteg, ha ezeket a gumikesztyűt, hogy a szekrény biztosan hozzá az érzéke a szeretkezés, mert latex ellenállhatatlan szexepilje.

Ez a pár könyök hosszúságú Latex / gumi kesztyű a tökéletes kiegészítője megy minden tétel latex, vinil vagy bőr felsőruházat, beleértve ruhák, szoknyák és a klub kopás. Azt is, hogy a tökéletes kiegészítője, ha dominálnak a témát! 100%-ban természetes latex. Törölje le. Kapható kis, közepes és nagy, a szín jelenik meg.
 

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá