BDSM,  Kötözők

Latex s (fekete) kötöző szalag

Bondage szalag, hogy biztonságos és könnyen használható, nem ragad, és nem tépni a szőrszálakat. Ezt fel lehet használni előállítására bilincs a kéz és a láb, a szem maszk, sőt vetimentare alkotásait. Végtagra vagy testre helyezhető, a szabadság érzetének csökkentésére alkalmas erotikus játék. Intim együttlétek és szerepjátékok kiegészítője lehet.

Szín: fekete. Hosszúság: 18 m Szélesség: kb 5 cm.
Szalag (szalagos Bondage). Cucc a bugyi a partner szájába aH1397 és szalagot, száját, így a partner élvezik az ízét a illatos bugyi. Vagy az ő / szemét. Használja a szalagot csukló vagy boka korlátozások. Ha azt szeretné, hogy partnere korlátozó rabságban, megvásárol egy nagy mennyiségű Saran betakar, betakar, hogy partnere Saran betakar, korlátozza az / ő egész karját, és egész láb. További bondage, használni, hogy a szalagot a Saran betakar. Mielőtt helyet a partnere korlátozó bondage, csúszik a vibráló seggfej az ő / ő bum. Ne felejtsd el a síkosító! Ez a józan ész.
Szín: fekete
Self ragasztás
Újrahasznosítható

Tie egymást csomók az 5 méteres tekercs pvc Bondage szalag Becsület. Saját ragasztás és újrafelhasználható, csak korlátok A szalag van a képzelet.
öntapadó

Még ha nem rabságba is van egy borzasztó sok móka ez magától ragasztás pvc rabságba szalagot Becsület. A csomag öt métert fog menni hosszú utat, és ez újra felhasználható, így ez utóbbi korosztály számára. A PVC a helyén marad a bőrön, de akkor örömmel hallja, hogy ha nem ragaszkodik a testszőrzet, szóval nem fog véletlenül tegye ki a szeretője, hogy egy fájdalmas de-hairing folyamat.
Hogyan kell használni
Használhatja a pvc szalag mindenféle szexuális móka. Használd, hogy döntetlen a szerelmes csuklóját az ágy fej vagy használja kötni a kezét a háta mögött. Könnyedén divat egy pár kéz, vagy boka mandzsetta a szalagot. A szalagot is fel lehetne használni, hogy a kendőt, így megakadályozza a szeretőd lássák, hogy mit fogunk csinálni.

PVC szalag is nagy készítésére tartozékok menni jelmez ruhák. Érdemes lehet egy öv, ujjak, vagy egy rövid mini szoknya. Lehet felváltva, hogy minden más a fukar pvc ruhát, mint például a melltartó és mini szoknya neki, és a szorosan illeszkedő pár rövidnadrág neki. Valóban nincs vége, mit lehet csinálni a szalagot, és ez az egész le a képzelet.

A szalag tapad könnyen magát, amely lehetővé teszi, hogy lekötni egymást használata nélkül csomó. Ez könnyen eltávolítható, és fel lehet használni újra és újra. A szolgaság, ez felbecsülhetetlen értékű, és ez szolgál a nagy bevezetés a világ uralom és benyújtása.
Szóval, mit vársz? Hogyan fogja használni?

Korlátozza magát tetszőleges módon ebben a nagyon sokoldalú gumi Bondage szalagot. Fekete 10 m hosszú lehet vágni bármilyen hosszúságú és elérte visszatartani. Használt tartozékokkal vagy saját is lehet ..
 

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá