Exkluzív vibrátorok,  Vibrátor

Lelo Alia exkluzív csiklóizgatós masszírozó vibrátor

A Lelo Alia vibrátort masztizáshoz, de pároknak is ajánljuk, vagy ajándéknak kedvesed részére. Az exkluzív, csiklóizgatós vibrátor a LELO sorozat egy újabb darabja, mely finoman siklik a bőrön, miközben 6 vibrációs móddal kényeztet.

Ultra puha, bőrbarát szilikonból készült, erőteljes, szinte hangtalan motor jellemzi. Irányítása egyszerű, három gombbal vezérelt. Az Intim Center szexshop üzlet választékában (Budapest, Károly krt. 14. félemelet, minden nap nyitva) kezedbe is veheted a masszírozót, megmutatjuk neked működését.
Nyugodtan akár víz alá is teheted, ugyanis az Alia teljesen vízálló és könnyen tisztítható. Fürdőszobai huncutkodásra is alkalmas. Mi kifogásod lehet még ellene? Rendeld meg akár most az Intim Center online sexshop webáruház kínáltából, és bűvöld el vele párodat!
Li-Ionos újratölthető akkumulátora egy 2 órás feltöltést követően 4 óra működést tesz lehetővé. (Készenléti ideje max. 90 nap.) Elegáns díszdobozban érkezik, egy szatén tárolóval együtt. Tökéletes választás azoknak, akik még nem ismerik a Lelo termékeit, és azoknak is, akik már régóta élvezik a ezeket a prémiumos termékeket. Mérete 86 x 57 x 34 mm, súlya mindössze 75 g.
Vibrátor teszt: Erről a vibrátorrol a Velvet is írt, egy nő tesztelte is. A Lelo Aliát maszturbálás közben kényelmes kapcsolgatni a fő vélemény. A teszter nő a Lelo márka egyik csiklóizgatóját tesztelte, tapasztalata szerint pofonegyszerű kezelni, az élményt semmihez nem tudta hasonlítani:
Amikor kicsomagoltam, nem értettem, hol kell töltenem, és hol kell beledugnom az aksit. Aztán nagy nehezen rájöttem, hogy az alján kell. Felraktam tölteni, úgy, ahogy az útmutatón szerepelt, de persze nem bírtam ki, és már akkor nyomkodtam, mint egy hülye. Már a kezembe véve éreztem, hogy szeretni fogom. Az érintése finom, a színe rózsaszín. A plusz mínusz gombbal az intenzitást próbálgattam, a legmagasabb fokozatnál majdnem kirepült a kezemből, de még akkor is alig volt hangja. A mínusz gomb nyomogatásával lehet kikapcsolni, mire erre rájöttem, kicsit megizzadtam.
A két gomb közötti végtelen jellel a programokat váltogattam, ezeket leginkább zeneileg tudnám érzékeltetni: staccatók, legatók, crescendók mindenféle verziója. Nem tudom pontosan, hányféle erősségben és hány programon lehet élvezkedni, de szerintem ez nem is fontos. Éjszakára a töltőn hagytam, másnap este síkosítóval kipróbáltam. Először nem tudtam, hogy melyik részét kell hova tenni, de némi próbálgatás után egyértelművé vált.
Maszturbálás közben kényelmesen lehet fogni és ugyanazzal a kézzel váltogatni is könnyű. Az élmény egészen elképesztő, amikor a kezemben fogtam először, azt gondoltam, olyasmi érzés lesz, mint amikor az ember lánya a mosógépen csinálja. De nem, teljesen más, semmihez sem fogható. A baj az, hogy elég hamar el lehet vele élvezni, és aki képes a multiorgazmusra, azt félóra alatt kicsinálja.
A tesztalany hozzátette, azt külön szerette, hogy a Lelo Alia izgatóhoz kitűzőt és fekete selyem tokot is kapott.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá