DVD filmek,  Szexkellék

Magyar leszbikus lányok, Budapest no3 DVD pornófilm

A budapesti sorozatban az amerikai Elexis Monroe Budapestre utazik, hogy írjon egy cikket az 1956-os magyar forradalomról. Az Elexis magazin szerkesztője, Sandra Shine marad, aki bemutatja Magyarország gyönyörű kultúráját és csodálatos nőket.

A város szépségében felbukkanva Elexis megtalálja magát a csaló leszbikus ragadozók célpontjává. Budapest bemutatja az utcán és a hálószobában az egyik leghíresebb város látnivalóit a világ látnivalóiban. A 3. epizód szenvedélyes párosításokat tartalmaz az Elexis Monroe és a Brandy Smile, az Aleska Diamond és a Colette, a Cindy Hope és a Sophie Moone, valamint a Liza és a Peaches között.
Szereplők: Aleska Diamond (Sáfány Emese), Cindy Hope (Czagány Kalaudia), Sophie Moone, Colette, Brandy Smile, a nagyon szép Peaches (Erdei Judit), Elexis Monroe.
Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott DVD-t szeretnél vásárolni, kölcsönözni vagy cserélni, akkor az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe Szexshop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá