Speciális tudású vibrátorok,  Vibrátor

Nyuszi vibrátor, fehér többfunkciós ékköves, Limited Edition

Fehér többfunkciós nyuszis, ékköves vibrátor, Limited Edition a nyuszi vibrátorok választékból! Esztétikus és még több izgatást okoz a Limited Edition Rabbit Vibe vibrátora, mely egy szép átlátszó játék a budapesti szexshop, Intim Center üzletéből. A rezgő dildó egy igazi álom, mely minden érzéki stimulációs fantáziáláshoz tartalmaz kiegészítőket.

Ilyen a nyuszis klitoriszizgató karja, mely anális izgatóként is használatos. A gyöngysoros része a vibrátor testének erőteljesen forog, amikor bekapcsolod, így éred el vele a nagyobb orgazmust is. Ha szexkellékeinket személyesen szeretnéd megvásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található üzletben megteheted. Érdemes belátogatni, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexüzlet Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!
A két motor több sebességes (3 rezgésfokozatú), vibrációs módjai szex közben változtathatók, sőt kettős forgatásra is képes. 3 darab AA elem hajtja, mely nem része a csomagnak. Hossza 15 cm, átmérője 3,6 cm. Teljesen vízálló. A szexüzlet Intim Center sex webáruház termékeiből egy exkluzív (alján strasszköves) és igazán kényeztető játék azok számára, akik valami nagyon különlegesre vibrátorra vágynak.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá