Vibrátor,  Zselés, szilikonos vibrátorok

Nyuszis vibrátor csiklóizgatóval, két motoros vékony

Kétmotoros, nyuszis izgatóval rendelkező vékony vibrátor. A Posh szilikon nyuszis vibrátorát megtalálod az Intim Center szexshop budapesti üzlet széles választékában.

Készletünkről az online sexshop webáruházából is megrendelheted, mint megannyi szexi játékszert, síkosítót, stb, vagy nyitvatartási időnkön belül bejöhetsz érte személyesen is.
Nyuszis vibrátorral páros szex vagy maszti közben gyorsan elmész, vagy kedvedre húzhatot a kielégülés idejét. Harminc éve töretlenül népszerű a nyuszis vibrátor, nem ok nélkül. A kettős élvezetet okozó szexuális segédeszközt 1984-ben találták fel Japánban, és a legendák szerint azért nyuszis forma, mert azt az akkori japán szexuális tabuk miatt könnyebben elfogadták az emberek. Hogy mi az igazság, sose fog kiderülni, az azonban tény, hogy harminc éve élvezik a nők világszerte a csiklóizgatóval kiegészített vibrátort.
– 10 funkciós motorja könnyen állítható,
– Kettős motorja révén a csiklót és a végbélnyílást is izgatja.
– Hossza 10,75 cm,
– Tengelyének átmérője 3,25 cm.
– Többek közt előnyös, mert vízálló.
– A szettben az elem nincs benne! 2 darab AAA mini ceruzaelemmel működik.
– Gyártója a California Exotic.
Gyere és nézz körül erotika üzletünkben Intim Center szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, hagy mutassuk be neked a nyuszis vibrátort élőben! Exkluzív kinézete lehetőséget ad arra, hogy elcsábítsd vele párod egy szexmenetre, vagy magad is izgalommal élj át egy lazító orgazmust. Kialakítása szuper vékony, sima, puha, hajlékony és rugalmas.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá