Férfiak,  Maszturbátorok,  Vibrátor nélküli maszturbátorok

Puha vagina férfi maszturbátor, Tenga Soft Tube Cup,

Szeretne nagyot élvezni? A Tenga teljesen átadja önnek a fantáziadús élményeket a szex terén. Kezével nyomja össze az extra-puha csővet, így szabályozhatja vele a szoros vagy enyhén szoros nyomást a péniszen.

A belső kialakítása további ingerlő hatással lesz a péniszre. Élvezze hát a változatos érzést minden alkalommal!
Az US Tenga a Japánból importált, egyedülálló maszturbációs játék tovább alakítása, érzetre a farokba beleülő nőt szimulálja. Kifejlesztésének a célja a puha, zselés csiklandozástól az orgazmusig eljuttatni a férfit. Az U.S változat hosszabb és szélesebb, mint a japán megfelelője, hogy a nagyobb méretű pénisz erekciója is élvezetes legyen.

A Soft Tube Cup diszkrét alakú, könnyen a táskába bedobható piperecikk, mint egy „sampon”. Az műanyag tubus alatt hipoallergén, szilkon anyagot találunk, csomós szerkezetkialakítással. A lyuk a tubus tetején lehetővé teszi, hogy légáramlás keletkezzen. A befogásával szívó hatást tudunk gyakorolni a péniszre. A krém a behelyezéskor megnedvesíti a péniszt, így külön síkosítással nincs gond. Húzza ki többször is a farkát a tubusból, hogy időként még több kenőanyag kerüljön a szerszámára.

A teljes szerkezet hossza 15,87 cm, a belerakható hossz 15,24 cm. Átmérője kb. 6 – 8 cm között változik. Eldobható a termék, azonban ha óvszerrel használta, akkor ki is tisztíthatja könnyedén meleg vízzel. Ha szeretné azt is megtapasztalni milyen lehet egy szűk lyukú még szűz lánnyal szeretkezni, akkor az  Intim Center szexshop bolt kínálatából mindenképp szerezzen be egy Tenga Soft Tube Cup terméket.

Nyissa ki a csomagot, és távolítsa el a kupakot. Majd helyezze a péniszt a tubusba és nyomja össze annak csövet, hogy alkalmazkodjon az e téren kialakult szexuális tapasztalatokhoz. A Tenga termékek, férfi maszturbátorok további változatait is megtalálja Intim Center non stop sexshop webáruházunkban. Válogasson kedve szerint közöttük!

Személyes vásárlás itt: Szexshop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá