BDSM,  Egyéb

Shock Therapy szet, újgenerációs elektro-szex készülék

Pároknak ajánlott, elem táplálta LCD kijelzős elektromos impulzusgenerátor készülék, melynek segítségével a vezetőkkel felszerelt testrészeket stimulálhatjuk biztonságosan elektromos árammal, több féle ritmussal és erősséggel. Használata egyszerű: a többször felhasználható tappancsokat fel kell ragasztani a megtisztított bőrfelületre, kiválasztani a programot, a stimuláció azonnal elindul.

A programokon belül az impulzus ereje és sebesség lépcsőzetesen szabályozható. Jellemzői:
• Egy csatorna, 2-2 elektródával
• LCD kijelzős irányító egység
• 15 perc működés után automatikus kikapcsolás
• Áramforrás: 2 db AAA (mini ceruza) elem (nem része a szettnek)
A szett tatalma:
• 1 db LCD kijelzős, impulzusgenerátor készülék (power box)
• 1 db impulzus kábel
• 4 db testre ragasztható vezető (elektróda)
• 1 db szemmaszk
Alacsony feszültséggel működő elektromos stimuláló készülék, de a következő figyelmeztetések a használójára nézve kötelezőek. Ne használja a készüléket:
• ha szívritmus szabályzót visel
• ha terhes
• a szemhéjakon
• sérült bőrfelületen
• vízben
A készülék a gyermekek elől elzárandó, csak 18 éven felülieknek. Ha a használat során bőrirritációt észlel, hagyja abba a műveletet, ne használja közvetlenül a csontoknál lévő bőrfelületen, a teljesítményt fokozatosan növelje, tapasztalja ki a korlátait. Amennyiben a fenti óvintézkedéseket megteszi, akkor nagyszerű élményben lehet része a készülék használata során Önnek és partnerének.
Fetish Fantasy Series Shock Therapy Kit Google fordítás: Adja meg szexuális életét „hihetetlenül” ez a hihetetlen kezdő elektronikai készlet. Ez az elektromos stimulációs sokkterápiás készlet tökéletesen alkalmas az elsődleges időzítők és az e-stimuláció újdonságaira. A digitális teljesítményvezérlő egység könnyen olvasható LCD-kijelzője jól mutatja a funkció és az intenzitás szintjét, és három előre programozott pulzációs mintázattal választható, ez a vonzó vezérlőegység villamos impulzusokat küld a tetszőleges testrészre.
Válasszon egy érzéki bizsergéstől a lüktető csapig, mindezt egy gombnyomással, és válasszon az 5 testzóna közül az egyik közül. A több mint 100 stimulációs kombináció közül a lehetőségek közül végtelen. A beépített időzítő funkcióval az akkumulátoros egység automatikusan kikapcsol a 15 perces intervallum után. A párnák öntapadósak, az ólomhuzalokhoz csatlakoztathatók, és a Pipedream Toy Cleaner és a meleg vízzel való szórakozás után könnyen tisztíthatók.
A vezetőképesség növelése és az irritáció megakadályozása érdekében sikosító zselét használjon. Nagy izomstimuláció, idegrendszeri stimuláció és mindenre kiterjedő relaxáló elektromasszázs!
Magába foglalja:
Digitális teljesítményvezérlő egység
4 Ragasztószalagok
Bi-Polar vezetékhuzal
Használati utasítás
Ingyenes szatén szerelmes maszk
Az electro-szex újgenerációs masszázs készülék egy elemmel működő tápegység, amely impulzusokat küld a tappancsoknak, melyek kis áramütés szerű stimulációt hajtanak végre az intim testrészeken. Az alacsony frekvenciájú elektromos impulzusok állíthatók. Aktiválja az összes ideg és izomszövetet használatával, miközben élvezi az enyhe fájdalmat. Ez által tökéletes formába hozhatja testét is. Formázhatja vele popóját, combját, hasát.
Csak csatlakoztassa a párnákat és indítsa el a készüléket. A távirányítón négy különböző impulzus, a sebesség és a hangerő is állítható. Mind női mind férfi testre felhelyezhető. A szexidegeket serkenti, mely által termelt hormonok felizgathatják, sőt élvezetes és erőteljes orgazmust váltanak ki.
A Szexplaza.hu online szexshopból rendelt csomag tartalmazza az elektromos stimulációs gépet, két 1,5 méteres összekötő kábelt, az elemeket, valamint a 4 stimuláló, öntapadó párnát.
Figyelem: Pacemakerrel ne használja! Csatlakoztatható a távirányítóhoz másik Szextrém kiegészítő is.
Személyes vásásrlás itt: INTIM CENTER Szexshop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá