Szexshop hírek

Stella stewardess baba

Szemre méltó szexbaba egy szexi öltözékben!
Különlegeset szeretnél választani? Íme az Intim Center szexüzlet kínálatából egy nam mindennapi szexbaba!
Tippként mutatjuk meg neked a légiutas-kísérő Stellát, ugyanis tudjuk, hogy a férfiak 24%-a begerjed az egyenruháktól. Az uniformisok között a nővérke, a szobalány és a légiutas-kísérők viselete az első három helyezett.
Íme hát egy nagyszerű ajándékötlet a libidó örülteknek, vagy poénosabb ajándéktárgyakat keresőknek. Életnagyságú felfújható rugalmas baba és egy hozzá való légikisasszony felszerelés. 2 nyílással rendelkezik: anális és vaginális élményt is tud nyújtani!
Rezgő funkciójával több, mint egy felfújhatós gumieszköz. Ha téged is érdekel vajon, milyen különleges szexuális élményt nyújthat egy gumibaba, Stellaban nem fogsz csalódni!
Maga a szexbabák története során is sokan élvezték már a felfújhatós babákat. A szexbabák dicső története például egészen a 17.századi Franciaországáig és Spanyolországáig hajlik vissza, amikor a tengerészek ruhadarabokból összevarrt, nőszerű alakzatokat vittek magukkal a hosszabb utakra, hogy ne őrüljenek bele a szexmentes napjaikba. Mostanra már ezek a szexbabák az élethű kidolgozásukkal, több lyukas kialakításukkal a férfiak titkos “szeretőivé” válhatnak. Rendelj ajándékba is egy Stellát házibulikra a webáruházunk készleteiből.

Termék címkék: , , , , , , , , , ,