Férfiak,  Szexbabák

Szexbaba, menyasszony guminő

Szexbaba, menyasszony gumibaba, guminő a vágyaid kiéléséhez! Ne vesztegesd az időd a vőlegény bulijának megtervezésével. Segédkezz a legmegfelelőbb társaság és ajándék megtalálásával a legénybúcsúra! Vedd meg neki az Intim Center szexshop Budapest üzletéből a legmegfelelőbb ajándékot, egy igazi menyasszonyi ruhába öltöztetett szexbabát! Még az utolsó éjszakáján hagy legyen egy kis meglepetés, amire nem is számít! Ez igazi újdonság!
A szexdoll szexbaba realisztikus 3D-s arccal, kismikelt állapotban, felfújva mutat jól.

Szája csókra érett. A fehér esküvői ruhája alatt pedig igazi szexre csábító ördög. Szőke haja hosszú. 2 szűk bemeneti nyílással rendelkezik. Igazi élvezettre tervezték, mindene megvan, amire egy férfi csak vágyhat! Férfiaknak különleges este egy különleges nővel, amit sokan így hívnak: szexbaba, guminő, műnő, sex baba, szex baba, élethű szexbaba.
A fátyol és a harisnyakötő is a szett része. Akár azonnal is az Intimcenterc.om online szexshopban megrendelheted, vagy bejöhetsz érte a budapesti szexshopba! Cím: Sexshop center szexüzlet Intim Center, Budapest, V. kerület, Károly krt. 14. félemelet.
– A szexbaba guminőt gumióvszerrel vagy anélkül kell használni?
Sikosító nélkül a két felület súrlódni, így ki fog szakadni a gumi. Sokan sikosítóval és gumival használják, mert a spermát nem kell kitisztítani a nyílásokból. Síkosító ajánlott, de utána ezt is tisztítani kell.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá