Szexhírek

Szexbabát csináltatott halott barátnője mintájára

elethu_gumibaba_szexshopEgy üzletember nem tudott belenyugodni szerelme halálába és 15 ezer fontért elkészíttette élethű mását.
Az ötvenéves férfi fényképek tucatjait terítette a szexbolt vezetője elé, amikor azzal a kéréssel fordult hozzájuk, hogy készítsék el tragikus körülmények kötött elhunyt szerelme mását. 18 hónapot kellett várnia, hogy kezébe vehesse áhított klónt, amelynek titániumból készült csontvázát az élő ember bőréhez hasonló anyaggal vonták be, és az ízületei is mozgathatók. Az arcvonásai a legapróbb részletekig megegyeznek az eredetivel, a haja pedig valódi hajból készült.
A világon a legdrágább baba, amit valaha eladtunk – mondta Diego Bortolin, az észak-olaszországi szexshop vezetője. – Biztos vagyok benne, hogy egy tragikus történet áll a háttérben. A lány valamilyen balesetben halhatott meg, amelynek a férfi is résztvevője volt. Ez csak amolyan megérzés, de az üzletben a többiek egyetértettek velem. A vevőnek forradások voltak az arcán és a kezén – mondta Mr Bortolin. Amikor elővette a hölgy fényképeit, könnynek szöktek a szemébe – tette hozzá a tulaj. – Amikor házhoz vittem a babát, láttam, hogy a lakásban mindenfelé a fiatal nő fotói hevernek. A megrendelőnek még a lélegzete is elállt, amikor kicsomagoltam elvesztett szerelme mását.
További Szexshop cikkek: Szexbabával úszás – Szexmunkások tréningeztek – Szexshop választék, hüvely és análgolyó füzér videó – Szexshop dolgok, az Intim Center tükrében – Prosztatamasszázs tudnivalók a nődnek – Csiklóigatós péniszköpeny – Szexhop választék, pillangóbugyi videó – Vegyél a nődnek egy felcsatolható vibrátort ha bátor vagy – Lindsay Lohan vibrátort nem vihetett a börtönbe – Hogyan használd a vibrátort – Intim Center – Több ezer szexkellék, eszköz és DVD film

Szólj hozzá