Szexhírek

Szexbarlangban lumpolt Éva és Szandika

Külvárosi „szexcentrumban”, korbácsok, maszkok és valósághősök társaságában ünnepelte szülinapját Alekosz menyasszonya, Veronika. A fülledt hangulatú partin mindenki másképp engedte ki a gőzt.
Swingerklubba invitálta barátait Alekosz egykori menyasszonya, Veronika. A lány a napokban töltötte be huszadik születésnapját, és ezt féktelen bulival kívánta felejthetetlenné tenni. Az érkező vendégek hamar rádöbbentek, hogy nem ártatlan szülinapi zsúrra érkeztek, mert a leharcolt budaörsi házba lépve szexuális segédeszközök garmadájába botlottak.
A szexbarlang tucatnyi apró fülkéjében tükrös szobában himbálózó „szerelemhinta”, bilincsekkel felszerelt fakereszt, maszkok, ostorok árulkodtak arról, hogy a látogatók mivel ütik itt agyon az időt a dolgos hétköznapokon. Veronika barátait ezenkívül még bárpult,medence, jakuzzi és egy lyukas falú házikó várta. Nem is telt meg a parti színhelye. Veronika ugyan sok vendéget várt, de például VV Béci, aki fellépést ígért az ünnepeltnek, sarkon fordult a kertkapuban, és hanyatt-homlokmenekülve elhagyta a méltatlannak ítélt helyszínt. Befutott viszont Jerzy, Szandika és Éva. Alekosz volt menyasszonyjelöltjei közül Ágnes, Barbara és Anita jött el.
A vegyes társaság tagjait talán csak egyetlen nemes gondolat kötötte össze: valamennyien utálják Alekoszt.
– Nem túlzás, hogy a jelenlevők közül mindenki csalódott a bunkó Alekben – osztotta meg a felismerést a többiekkel az ünnepelt. – Nem is vele akarunk foglalkozni, hanem csak magunkkal. Nagyon klassz érzés, hogy ennyien szeretnek, köszönöm mindenkinek, aki eljött. Aki meg nem, az így járt – mondta Veronika, mielőtt a keble mélyéről felszakadó sóhajjal elfújta a szülinapi torta gyertyáit.
Éva üvöltve szidta fiúját – A Villa törtetője szinte az egész estét végigordibálta, mindig talált valakit, akibe beleköthetett. Éjfél körül a párja, Ádám került terítékre, akit a sárga földig lehordott, amiért nem találta a mobilját.
– Hol a gecibe van a telefonom baszd meg! – alázta a vendégek előtt kedvesét.
– Kerítsd már elő, te szánalmas fasz! – sikította, majd csapkodva elviharzott. Forrás: Borsonline.hu

Szólj hozzá