Speciális tudású vibrátorok,  Vibrátor

Többsebességes, péniszformájú, két irányban forgó vibrátor

Ez a vibrátor nem csak nagyon szórakoztató, de a szépség, a sebesség legjobb jellemzőivel is rendelkezik. Az egyik olyan szexuális játékszer, mely csavaró mozgását az óramutató járásával megegyező vagy azzal ellentétes irányban is tudja mozgatni.

Az irányváltó gomb a távirányítóján található, kezelése egyszerű. A vele való játszadozásnak extra izgalomnövelés, és orgazmus lesz az eredménye. A szervezet több sor golyóval izgatja a vaginát, vagy akár a popsit. A forgatás miatt egy kellemes teltségérzetet okoz a méhben, ami párosítva a rezgésfokozatokkal kihagyhatatlan élménnyé varázsolja  vibrátorát. 22 cm hosszával és 3 cm átmérőjével az Intim Center szexüzletében is megtalálja őt Budapesten a Károly krt. 14 szám alatt.

A puha felület és erezett pénisz forma masszázsra is kiváló. Ezen felül vízálló és ftalátmentes, 6 sebesség, 6 rotáló funkció. Lila színben ragyog. Anyaga TPE és ABS. Rendeld meg akár a szexshop webáruházából, mely esetben a 4 darab AAA elemet el ne felejtsd beszerezni a fészkelődő, rezgő masszírozóhoz.

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá