Csiklóizgatók,  Tojás vibrátorok,  Vibrátor

Tojás vibrátor, speciálisan rücskös, ovális vibro tojás

Ez a speciális vibráló tojás gyakran hosszú intenzív órákat adhat neked az intim kényeztetés terén. A domborultaidra téve ügyesen dolgozik.

Lágy és puha, gélszerű anyagból készült. 4 különböző vibrációs szint között lépked a kedved szerint, melyet a távirányítón állítgathatsz. A tojás hossza 8 cm. A nők orgazmusának kiváltásához a férfiaknak a Bullet Purple maszturbáló tojás, szextojás kitűnő választás, ugyanis szex közben tovább ingerelheti vele a nőt.
A vibratojás az Intim Center sexshop üzlet internetes online sex webáruházából meg is rendelhető. Kábele segítségével könnyen irányítható. Kizárólag külső stimulációra alkalmazható a lila csikló vibrátor, melynek a borítása, rücskös felülete is ezért izgatóbb, mint a sima testvéreié. Követelmény hozzá a 2 db AAA ceruzaelem. Kerülete 3 cm.
Üzletünk széles csiklóizgató vibrátor és szexkütyü választékát érdemes megnézni személyesen, több száz termék van napi szinten a boltban, ami közül válogathatsz. Címünk: Intim Center szexbolt, Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Minden nap nyitva vagyunk! Gyere és nézz körül, nézd meg többek között ezt a különleges segédeszközt is!
Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá