Dildók,  Exkluzív dildók,  Nők

Üveg dildó, luxus vonalú fúvott Icicles No. 8

Az Icicles kollekciójának, 8-as nevű extrém formájú üveg kényeztetője elegáns, előkelő és kézzel készített. Nagy figyelmet fordítottak tervezésénél a részletekre, a luxus vonalvezetésre, a minőségű üveg kidolgozásra, hogy a masszírozó dildó kézbefogásakor még a lélegzete is elálljon.

A jégcsap szerű átlátszó pálca karcsú, egyedi, és kemény játék. A tengelyében kobalt kék szalagos minta van, mely lélegzetelállító. Vége lekerekített.
Akiket elbűvöl az üveg tárgyak különleges szépsége és simasága, értékelni fogják az üvegből készült felnőtt játékszerek esztétikus megjelenését és elragadó érintését.

Egy üvegdildó, amellett, hogy környezet- és testbarát, művészi értékében felveszi a versenyt egy szépen megformált vázával, ezért nyugodtan kirakhatjuk a könyvespolcunkra is. Az egyetlen dolog, ami miatt aggódhatunk, hogy nem fog-e a legérzékenyebb pillanatban eltörni. Szerencsére a modern technológia megoldotta ezt a kérdést is.

Az üvegből készült dildó szexeszköz anyagának köszönhetően a termék nem hipoallergén, test biztonságos, és ha vigyázol rá, egy életen át kitart. Tedd a pálcát meleg víz alá, vagy helyezd akár a mikrohullámú sütőbe, melegítsd fel. A hideget szeretőknek a hideg vízzel, vagy a fagyasztóba téve ajánljuk lehűteni. Te melyiket szereted? Próbáld ki akár mindkettőt! A dildót meleg folyóvíznél le tudod használat után takarítani.
– Hossza 17,8 cm,
– szélessége 3,8 cm.
Az Iciles további exkluzív dildójával együtt a termék megnézhető az Intim Center budapesti szexüzletben (Bp V., Károly krt. 14. félemelet), vagy megrendelhető az Intim Center szexshop internetes webshop választékából.

Az üveg szexeszközök előnyei
Időtálló – Nem kell attól tartani, hogy tönkremegy, mert nincs benne olyan, ami elromolhat. Csak arra kell ügyelni, hogy ne ejtsük le, mert eltörhet, igaz, kisebb eséseket simán kibír, mert vastag fúvott üvegből készül.
Hypoallergén, bőrbarát anyag – A hypoallergén termékeket bátran használhatják érzékeny bőrűek is, mert allergéneket nem tartalmazó anyagokból készültek.Könnyen tisztítható – Mosogatógépben is tisztítható. Sima felületének köszönhetően a tisztítás igazán könnyű, sőt, mosogatógépbe is teheted, nem lesz baja.
Szagtalan – A műanyagból, vagy zselés anyagból készült vibrátorok esetén gyakran előfordul a csomagolás kibontását követően érezhető műanyag szag (több tisztítás után enyhül). Az üveg kapcsán azonban ilyesmiről szó sincs.
Változatos felhasználású – Az érzéki hatást még tovább fokozhatjuk, ha hűtőben lehűtjük, vagy forró víz alatt felmelegítjük, és a fantáziánkat még nem is engedtük szabadjára. Ugye neked is kell egy?

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá