Anális eszközök,  Szexkellék,  Vibrátoros anális eszközök

Vezeték nélküli távirányítóval, anális rezgő kényeztető

Távirányítós análdugó férfiaknak és nőknek! A rezgő, ék alakú buttplug, vezeték nélküli távirányítóval rendelkezik. Nyomógombos vezérlője jelzőfénnyel segít, hogy növekvő sebességbe kapcsolhassuk az eszközt, és szabadon átélhessük a varázslatos szexet! Kézi irányítóját partnerünk kezébe is adhatjuk, hogy izgalmasabb és váratlan élményekben legyen részünk.

Külön az elemeket is tartalmazza a csomag, így kompletten rendelhető meg az anális dugó és tágító az Intim Center szexshop webáruházából. Hossza 120 mm, melyből 90 mm behelyezhető a végbélbe. Széles alapjával biztonságosan foghatja, eltávolíthatja használat után. Súlya mindössze 160 gramm, átmérője 3 cm. Színe rózsaszín, anyaga PVC.
Az anális vibrátorok használatánál mindig figyeljünk oda két dologra! Az egyik a megfelelő tisztítás – mely ennél a terméknél nagyon egyszerű, kényelmes – a másik a megfelelő síkosítás. Az Intim Center szexshop üzletben segítünk kiválasztani a hozzávaló síkosítót, a széles kínálatból. Jöjjön el üzletünkbe! Címünk: Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet!

Ha tetszik a termék, akkor ide kattintva rendelheted meg.

Szólj hozzá