Cikkek,  Maszturbátorok,  Szex,  Szexhírek

VV Gigi, Rácz Ildikó művagina maszturbátort reklámoz

A vv4 ben debütáló celebjelölt, VV Gigi, polgári nevén Rácz Ildikó egy szexkelléket művagina maszturbátort reklámozott az Erotika kiállításon. A mostani Erotika expón vállalt hosztesz munkát és erotikus fellépést, de az utolsó pillanatban lemondta. Az atrocitásról netre is felkerült egy videófelvétel és több cikk.

Starity.hu cikke – Egy internetre felkerült titokban készült felvétel szerint a Való Világ 4 fekete démona homevideó forgatására készül. Gigi tagadja, hogy igent mondott volna az ajánlatra.
Meglepő felvétel került fel a luzertv.com internetes oldalra, melyben Gigi, a NekedValó délutáni kibeszélőshow műsorvezetője és Tomor András pornóproducer beszélget közös üzletről.
A komoly haszonnal kecsegtető üzlet pedig nem más, mint egy véletlenül kiszivárgó és internetre kerülő házi videó, amelyet Giginek kellene felvennie, majd eljátszani a felháborodott nőt, és kitalálni valami fedősztorit. Az Erotika Expo szervezője elárulta, hogy rengeteg celebbel készített már ilyen videókat, a felvételen fel is sorol néhány nevet.
A videón az látszik, hogy Giginek tetszik az ötlet, egyedül a műsorvezetői állását félti: „Az a baj, ezt most bedobnám, és még egy hétig műsort vezetek, utána kibasznának a picsába! Ezt át kell gondolnom, erre kérek időt!” – mondja a felvételen Gigi, aki korábban már szerepelt erotikus filmekben.
A producernek további felvételei is vannak, amiket később hoz majd nyilvánosságra – árulta el a Bors megkeresésére, majd hozzátette, hogy ezen a másfél hónappal ezelőtt készült felvételen még csak ajánlatot tett, de utána már konkrétan megbeszélték, hogy megcsinálják az üzletet.
A lap megkérdezte Gigit, hogy miért nem mondott nemet, ha nem akarta vállalni a dolgot: „Azért nem mondtam kategorikusan nemet, mert ha elutasítom, akkor elbuktam volna az műsorvezetést az Erotika Expón, amiről egyébként azóta más okból visszaléptem” – érvelt Gigi.
Egyelőre Ildikó állása még megvan, az RTL Klub ebben a felvételben még semmi kivetnivalót nem talált. Mindenesetre kíváncsian várjuk a többi videót!

Dr Genya.hu cikke – „Gigi hétfőn büszkén vállalta, hogy az Erotika Expo műsorvezetője lesz. Ám meggondolta magát, mégsem szeretné, ha összemosnák a nevét egy erotikus tartalmú rendezvénnyel. Ezt mondja az aki lakásos kurva volt, 1 óra 10 ezer.
A ValóVilág egykori játékosa, Gigi tegnapelőtt még arról beszélt, hogy hamarosan az Erotika Expo műsorvezetője lesz. Ám a hétfői sajtótájékoztatón történt botrány után – amikor Lévai Adri felháborodott, hogy miért nem VV Évára esett a szervező választása – úgy döntött, mégsem vállalja a munkát.
– Azt hittem, hogy át baszhatom a szervezöket, és elhuzom a mézes madzagot, azzal, hogy beigérek mindent, sztriptizelek és szopnék filmet csinálok, az Erotika Expón, amit csupán polgárpukkasztás miatt vállaltam el, hiszen négy évvel ezelőtt hoszteszként már dolgoztam a rendezvényen. De egy méltatlan vita ráébresztetett, hogy nincs helyem ott sem műsorvezetőként, sem vendégként. Én még mindig a Cool tévénél dolgozom, és nem szeretném, ha hamis információk keringenének rólam. És azt sem akarom, hogy a múltamat újra felemlegessék – háborodott fel Gigi, aki örömmel adja át posztját VV Évának.
Tomor András, a kiállítás főszervezője nem érti Gigi döntését. A férfi állítja, hogy korábban a szexi táncoslány még abba is beleegyezett, hogy nemcsak műsorvezetőként lép színpadra, hanem erotikus show-val is meglepi a látogatókat.
– Felháborító, hogy mit nyilatkozott hétfőn a sajtótájékoztatón. Annyira lenézi ezt az iparágat és ezt a kört, amelyben ő is évekig dolgozott! Gondolkodtam azon, hogy ezek után nem tartok igényt a munkájára, de megelőzött mondta – a rendezvény tulajdonosa.” Források: Starity.hu, Drgenya.hu

Szólj hozzá