Szexshop hírek

We-Vibe Thrill, usb-s, töltős exkluzív vibrátor

A We-Vibe Thrill exkluzív vibrátorának ergonomikus formája elcsábítja a hölgyek szívét. Intenzíven stimulálja innovatív C alakjával a G-pont és a csikló környékét. Érintésre kiválaszthatja a megfelelő rezgő módot hangulata szerint. Alacsony sebességű vagy éppen ultra-gyors rezgéseket kövessen? Vagy egy kellemesen finom masszázs mintát? Kellemes lazító hullámzás, vagy éppen lükető érzést is kiválthat, és itt még nincs vége a sornak. A belevaló hölgyek az izgalmas, erőteljes rezegtetést is kipróbálják. Akármelyiket is választod, a We-Vibe Thrill csendben fog kielégíteni. 90 perc alatt gyorsan feltölt, és egy töltéssel akár 2 óra hosszáig is kibírja.
A csomaghoz egy diszkrét hord táska, valamint a kényelmes USB töltő is tartozék. Gyere és nézd meg üzletünkben (cím: Bp, Károly krt. 14). Egyszerűen, szappanos vízzel tisztítható, utazásra is kiváló társ. Kikapcsolás után a vibrátor emlékszik az aktuális beállításra, így amikor újra bekapcsolja a vibrátor az adott rezgési, beállítási ponton marad. Mindkét karon külön vibrátor motor van. Mintegy 1 cm széles és 4 cm hosszú.
Főbb jellemzők: 100%-ig vízálló, 8 vibrációs mód, környezetbarát és biztonságos kialakítás, nagy teljesítményű motor, halk rezgés, egyszerű, egygombos vezérlés, használható vízbázisú síkosító hozzá.
Használati tipp: Egyszerűen hajtsa szét, helyezze a redőzött végét a G-pontra. Ekkor a másik vége a csiklót fogja serkenteni. Használható szex közben is, vagy előjátéknak.Segíti a nagyobb orgazmus kiváltását mindkét fél számára. Kicsi és karcsú karjai miatt kezdőknek is ajánljuk kipróbálását. Szexgyűjteményébe is gyorsan beszerezheti webáruházunkból.

Termék címkék: , , , , , , , , , ,