Szex,  Vibrátorok

Vibrátor a hálószobában

Noha a csábítás már megvan, ám mielőtt beszereznénk egy szexjátékot és elővezetnénk a hálószobában, érdemes megfontolnunk pár dolgot.
Nos, ez aztán valóban nem olyan téma, amit bárki bármikor megtárgyalna – akár a barátaival is.
Lehetséges, hogy a kedvesünkkel már szóba került a szexjáték(ok) használata az ágyban, de mi a teendő, ha éppenséggel elmegyünk egy szexbolt előtt és bevillan: akkor talán meg is vehetnénk azt a játékot? No, de kezdjük az elején. Mi van, ha még szóba sem került?
A kérdés az, hogyan hozzuk fel a témát, hogy ne sértődjön meg a pasi, mert sokaknak ez lenne az első reakciója, gondolván, ő nem elég jó, ha szexjátékra is szükség van.
Lori Buckley szexterapeuta szerint érdemes úgy belekezdeni a témába, hogy olvastunk egy jó cikket, vagy láttunk valamit a tévében, és a szexjáték valójában milyen jó dolog, mennyire feldobhatja a szexet. Kérdezzük meg, őt vajon érdekli-e az ilyesmi, kipróbálná-e…
Azért fontos ez a felvezetés, mert így a férfi nem gondolja azt, hogy ez az eszköz őt hivatott „helyettesíteni”, és nem azért kell, mert ő rosszul csinál valamit.
Mi a teendő, ha megvan a szerkentyű?
A szexjátékot érdemes együtt megvenni, de az ágyban aztán mindenképp együtt kell bevetni. Kérjük meg a pasit, hogy használja ő a testünk különböző részein. Szavakkal, hangokkal biztathatjuk, ezek alapján tökéletesen eldöntheti majd, mi esik nekünk jól.
Fontos, hogy amennyiben egyébként használunk gumióvszert védekezésképpen, védelem nélkül a közösen használt szexjáték se maradjon. Ezzel ugyanis a nemi úton történő fertőzésekkel szemben is védjük magunkat, nemcsak a nem kívánt terhesség ellen.
Mivel a játékot a testünk különböző nyílásaiba helyezzük, mindig tartsuk azt megfelelően tisztán, ne adjunk esélyt a baktériumoknak (és azok átadásának se.) Azon olyan, nehezen tisztítható anyagon, mint a gumi, különösen megtapadhatnak.
Külön tisztítószerre nincs szükség a szexjátékszerekhez, a meleg, szappanos víz tökéletes rájuk. Fontos a tisztítás utáni alapos törlésük is, mert a vegyi anyagokat is bevihetjük velük a testünkbe.
Tipp: ha azt szeretnénk, hogy a szexjátékban minél tovább tartson az elem, használat után vegyük ki belőle, és csak akkor rakjuk vissza, ha ismét használni akarjuk – írja az Életmód magazin.

Szólj hozzá